Τους πολιτικούς συντάκτες ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος

Ο κ. Σκέρτσος ανακοίνωσε ότι το debate των πολιτικών αρχηγών θα γίνει στις 15 Ιουνίου και σε αυτό θα κληθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για το θέμα του κόμματος Κασιδιάρη, αλλά και για τον βουλευτή του στη Ροδόπη. Ο κ. Σκέρτσος προκάλεσε , μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν θα αποσύρει τους βουλευτές που προωθούν τον τουρκικό αναθεωρητισμό. 

Η δημόσια συζήτηση που άνοιξε για την κοστολόγηση των προγραμμάτων αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και μπορεί να πάει μπροστά χωρίς νέους φόρους και με φοροελαφρύνσεις, είπε αρχικά ο κ. Σκέρτσος. Πρόσθεσε ότι στην πρώτη τετραετία μειώθηκαν 50 φόροι και η ανάπτυξη ήταν από τις μεγαλύτερες στην Ευρωζώνη. «Οι επενδυτικοί οίκοι προεξοφλούν ότι η χώρα μας θα πάρει την επενδυτική βαθμίδα» αν υπάρξει σταθερότητα, σημείωσε. 

Ο κ. Σκέρτσος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για «σοσιαλμανία» και είπε με το πρόγραμμα τους δείχνουν ότι «αγαπούν την ομελέττα, αλλά δεν θέλουν τις κότες» και σημείωσε ότι μετά από μια δεκαετία που η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση οικονομικού πολέμου πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις ξένες επενδύσεις, στην αύξηση των μισθών και στην ανάπτυξη. «Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ οδηγεί στην οικονομική καθήλωση και οδηγεί στην Ελλάδα που χρεωκόπησε». Όπως εξήγησε ένα νέο κύμα φόρων θα ανακόψει την ανάπτυξη σε μια χώρα που υποφέρει από αποεπένδυση, παραοικονομία και χαμηλούς μισθούς. 

O κ. Σκέρτσος μίλησε για τα θετικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε δέκα τομείς και ζήτησε για άλλη μια φορά να δοθεί αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία. Είπε επίσης ότι τα προγράμματα των κομμάτων πρέπει να κοστολογούνται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Δείτε την ενημέρωση: