Στον απόηχο της εκκωφαντικής επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ και της μέγιστης ευθύνης που προκύπτει εξ αυτής για τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, «Το Μανιφέστο» ζήτησε δυο λόγια για τη νίκη αλλά και τους στόχους της επόμενης ημέρας.

Το συναίσθημα που μοιράστηκαν μαζί μας ήταν η άφατη χαρά και το ύψιστο χρέος απέναντι στο μέλλον της χώρας και της κοινωνίας σε καιρούς με διεθνείς αναταράξεις και επίδικα που απαιτούν ακριβείς χειρισμούς από στιβαρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό το μήνυμα άλλωστε εξέπεμψε το προχθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα και οι νικητές δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν με σοβαρότητα, προγραμματικό λόγο και άοκνη προσπάθεια για την Ελλάδα του 2027, που θα περιλαμβάνει όλους τους πολίτες και θα αναμετράται επί ίσοις όροις με το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Άδωνις Γεωργιάδης- Βουλευτής Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Με το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει και την επόμενη τετραετία. Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να μας «ζαλίσει», αλλά να μας γεμίσει ευθύνη για το μέλλον. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Μετά τις δεύτερες κάλπες και εφόσον ο ελληνικός λαός μάς δώσει αυτοδυναμία, θα συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας ακόμα καλύτερη. Με σχέδιο, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά η Ελλάδα θα συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές στον 21ο αιώνα.