Στον απόηχο της εκκωφαντικής επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ και της μέγιστης ευθύνης που προκύπτει εξ αυτής για τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, «Το Μανιφέστο» ζήτησε δυο λόγια για τη νίκη αλλά και τους στόχους της επόμενης ημέρας. 

Το συναίσθημα που μοιράστηκαν μαζί μας ήταν η άφατη χαρά και το ύψιστο χρέος απέναντι στο μέλλον της χώρας και της κοινωνίας σε καιρούς με διεθνείς αναταράξεις και επίδικα που απαιτούν ακριβείς χειρισμούς από στιβαρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό το μήνυμα άλλωστε εξέπεμψε το προχθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα και οι νικητές δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν με σοβαρότητα, προγραμματικό λόγο και άοκνη προσπάθεια για την Ελλάδα του 2027, που θα περιλαμβάνει όλους τους πολίτες και θα αναμετράται επί ίσοις όροις με το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Νίκη Κεραμέως Βουλευτής Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών: Σημαντική ώθηση στη χώρα 

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή προσέδωσαν μία ιστορική νίκη στη Νέα Δημοκρατία και μία σημαντική ώθηση στη χώρα μας για την επόμενη τετραετία. Εκτός από τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν εκατομμύρια πολίτες που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας επιφόρτισαν και με τη μεγάλη ευθύνη να αξιοποιήσουμε αυτήν τη δυναμική ψήφο, ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο τολμηρά, ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες του Βόρειου Τομέα της Αθήνας που με ανέδειξαν στις πρώτες θέσεις ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, που περιλαμβάνει τόσο καταξιωμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όσο και νέους με όραμα και προοπτική.