Το πάλεψε, αλλά ο αγώνας ήταν χαμένος από τα αποδυτήρια. Ο λόγος για τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος πίστευε ότι μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Α΄ Αθήνας, κερδίζοντας τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Λάθος του. Ωστόσο, όταν ο «αντίπαλός σου» έχει φέρει την ψηφιακή επανάσταση στο Δημόσιο και στις ζωές μας, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να χάσεις αξιοπρεπώς και με διαφορά. Οπως έγινε με τον Βασίλη Κικίλια που βρέθηκε καμιά δεκαριά χιλιάδες σταυρούς πίσω από τον πετυχημένο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Αντεξε η Νίκη Κεραμέως

Στα μάρμαρα της Νίκης Κεραμέως κακή σκουριά δεν πιάνει. Παρά τα απανωτά χτυπήματα από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα και τις τοξικές μυλόπετρες του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο άντεξε, αλλά αναδείχθηκε η πρώτη γυναίκα σε ψήφους πανελλαδικώς. Η Νίκη Κεραμέως διατήρησε τη θέση της στον Βόρειο Τομέα.

Η οργή του Αλέξη Τσίπρα

Λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο Δημήτρης Μαύρος (MRB) ενημερώνει τον Αλέξη Τσίπρα για δύο πράγματα: το πρώτο ότι η τελική του πρόβλεψη για το αποτέλεσμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει με διαφορά 6-7 μονάδων. Το δεύτερο ότι οι τάσεις δείχνουν ότι η διαφορά μπορεί να ξεφύγει, αν δεν υπάρξει αύξηση της συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε έξαλλος και απειλούσε θεούς και δαίμονες. «Τώρα μου τα λέτε αυτά; Παίζετε με την ψυχολογία μου...» κι άλλα τέτοια φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον συνομιλητή του.

Δεν κρύβει τη χαρά του...

Τρίβει τα χέρια του ισχυρός καναλάρχης για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρεί ότι μπορεί να βρει ευήκοα ώτα στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι διατεθειμένος να γίνει συνομιλητής του.