Ένα ιδιαίτερα κολακευτικό χαιρετισμό άκουσε ο υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα Άδωνις Γεωργιάδης σε επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά της Νέας Ερυθραίας. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα, ενθουσιασμένη μόλις τον είδε να πλησιάζει, τον υποδέχθηκε ιδιαίτερα θερμά, φωνάζοντάς του: «Γεια σου μωρό μου! Αλανιάρη και ζημιάρη!».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε: «Τι κάνεις γλυκιά μου;». Επίσης, η γυναίκα, αναφερόμενη στα φρούτα, του είπε: «Σου είπα είναι αφροδισιακά (σ.σ.: τα βερίκοκα και τα ροδάκινα)», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Δεν είναι πρωί-πρωί για αφροδισιακά».

Οι επισκέψεις σε λαϊκές αγορές στο TikTok

Έπειτα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο Αδωνις Γεωργιάδης συνομίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς, βλέποντας, παράλληλα, και τις τιμές των προϊόντων.

Σε γενικές γραμμές στις επισκέψεις του σε λαϊκές αγορές, τις οποίες συνεχίζει, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει την ευκαιρία να συνομιλεί με παραγωγούς και πολίτες.

@adonis_georgiadis Από τη σημερινή μου επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Ν.Ερυθραίας #adonisgeorgiadis #πάμεάδωνι #ΝεαΔημοκρατια ♬ πρωτότυπος ήχος - adonis_georgiadis