Μήνυμα στους Ηλείους που τον στήριξαν με την ψήφο του στέλνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δεσμευόμενος ότι θα τιμήσει στο ακέραιο, από όποια θέση και αν βρεθεί στο μέλλον, την εμπιστοσύνη τους. Καλεί δε σε σκληρή δουλειά, σε πνεύμα ενότητας, για την εδραίωση της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. «Και σε αυτή τη νέα μάχη, η Ηλεία μας θα είναι το προπύργιο της μεγάλης νίκης», σημειώνει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου στους Ηλείους:

«Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ηλείους που με στήριξαν, με αγκάλιασαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Που εμπιστεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου το όραμα και το σχέδιό μου, για μια Ηλεία στο κέντρο και στην καρδιά των εθνικών και ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Θέλω να γνωρίζουν ότι αυτή τους την εμπιστοσύνη θα την τιμήσω στο ακέραιο, από όποια θέση και αν βρεθώ στο μέλλον.

Άλλωστε, η σημερινή νίκη ανήκει σε αυτούς. Το ίδιο και η τρίτη βουλευτική έδρα, την οποία με τη συμμετοχή μου κερδίσαμε για την Παράταξή μας, από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα σε συνθήκες απλής αναλογικής, φέρνοντας τη Νέα Δημοκρατία μέσα σε ένα μήνα να προηγείται στην Ηλεία, με δέκα ποσοστιαίες μονάδες.

Χθες, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Παράταξή μας πέτυχαν μια ιστορική θριαμβευτική νίκη, στο όνομα όλων των Ελλήνων.

Μια νίκη, που θέτει τα θεμέλια για μια ακόμη πιο ισχυρή Ελλάδα και που θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Από σήμερα, οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε σκληρά και σε πνεύμα ενότητας για την εδραίωση της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, στις επόμενες εκλογές.

Και σε αυτή τη νέα μάχη, η Ηλεία μας θα είναι το προπύργιο της μεγάλης νίκης.

Ευχαριστώ κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, μέσα από την καρδιά μου».