Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που τον αποθέωναν έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες και την οικογένεια του και σημείωσε: «Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε αυτήν τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας δώσαμε σκληρές μάχες, κρατήσαμε τη χώρα όρθια και βάλαμε τα θεμέλια για την επόμενη τετραετία. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Επιβεβαιώσατε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα σε όλη την Ευρώπη». 

«Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου είναι τέτοιο που θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, για να κινηθούμε ακόμα πιο τολμηρά, ακόμα πιο γρήγορα για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και τον ελληνικό λαό. Έχουμε χρέος με σεμνότητα και χωρίς έπαρση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα δώσουμε μαζί τον επόμενο αγώνα που ξεκινάει αύριο κιόλας ώστε στις επόμενες εκλογές αυτό που αποφάσισαν ήδη οι πολίτες, την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να ολοκληρώσουμε αυτό το τολμηρό βήμα που ξεκινήσαμε σήμερα, για να συνεχίσουμε τη σημαντική δουλειά που έχουμε αναλάβει» επισήμανε.