Αρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να μην «αντέχει» το αποτέλεσμα των εκλογών και άρον άρον να αποχωρεί από το πάνελ του ΣΚΑΪ!


Όλα ξεκίνησαν αφενός από την εμφατική και σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023 και αφετέρου διότι «έκανε το λάθος» να βρεθεί αυτή την ημέρα σε πάνελ με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε και τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.


Ενδεικτικά στον διάλογο που αποτέλεσε την αφορμή «για να φύγει... τρέχοντας» ο κ.Ηλιόπουλος από το πάνελ, ήταν όταν ο  δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κ.Πορτοσάλτε σημείωσε πως «σήμερα είχαμε θρίαμβο της κανονικότητας, λέγοντας «θυμάστε ότι κυβερνήσατε; Εμπεδώσατε στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν ότι κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός; Το νιώσατε αυτό; Για εμένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας, ότι δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα. Οι πολίτες σας βλέπουν σαν ένα κόμμα που κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός και τώρα κλείνετε το μάτι στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από την 17 Νοέμβρη των κατά συρροή δολοφόνων...».


Από την πλευρά του ο κ.Ηλιόπουλος εμφανώς σαστισμένος, έδειχνε να χάνει τα λόγια του και να εκνευρίζεται σε μεγάλο βαθμό δηλώνοντας πως: «Ειναι άσχημο αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορεί να γίνει ανάλυση εκτός και εάν έχει κάποιος προκάτ εξηγήσεις. Η αριστερά ξέρει από ήττες. Μεγάλη ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του».


Έπειτα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε δίχως να απαντήσει στο σχόλιο από την υποψήφια του ΚΚΕ κ.Κανέλλη και εκνευρισμένος αποχώρησε από το πάνελ.


Αυτό όπως ήταν φυσιολογικό δεν πέρασε απαρατήρητο μιας και Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε «πέταξαν τα καρφιά τους» λέγοντας «Μα τι ηττοπάθεια είναι αυτή κρατηθείτε λίγο!», «Εντάξει έφυγε.. μην κλάψει!».

Δείτε το βίντεο: