«Αξιοπιστία» αυτή είναι η λέξη που συνοδεύει την επιλογή όσων θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές, τόνισε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

«Όποιος ψηφίσει ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να ξέρει ότι δεν θα έχει καμία αύξηση φόρων ίσα ίσα θα καταργήσουμε επιπλέον φόρους όπως τον τελευταίο μνημονιακό φόρο, το τέλος επιτηδεύματος. Σε αυτή την τετραετία 50 φόροι και συντελεστές έγιναν παρελθόν. Έχουμε πρόγραμμα κοστολογημένο, μέτρο μέτρο. Αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας. Η ανεργία των νέων είναι 14 μονάδες πιο χαμηλή από ότι των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ άσκησε σκληρή κριτική και στο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν με τις πολιτικές του στήριξε την ελληνική κοινωνία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε τον «Ρομπέν των δασων» ότι τάχα θα τα έπαιρνε από τους πλούσιους και θα τα έδινε στους φτωχούς έκανε 29 παρεμβάσεις με αυξήσεις φόρων που απευθύνονταν στη μεσαία και στη μικρομεσαία τάξη. Κατήργησαν συντάξεις έκοψαν το ΕΚΑΣ. Βάλανε μονο φόρους και τι έλεγαν; ότι φορολογούν τους πλούσιους.

Ερωτηθείς για το εάν η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία λόγω του πληθωρισμού ο κύριος Μαρινάκης απάντησε κατηγορηματικά ότι: «Δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία, είτε για το ρεύμα είτε για τα τρόφιμα, με ενέργειες όπως το market pass είτε το καλάθι του νοικοκυριού» σημείωσε.