Στις φαιδρές «αποκαλύψεις» του Στέφανου Κασσελάκη περί «θαύματος» κατά τη βάπτισή του αναφέρεται σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι το δήθεν «θαύμα-οιωνός», το οποίο περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αντιγραφή-λογοκλοπή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ παραθέτει μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία από το βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δημήτρης Τσιόδρας, οι επικοινωνιολόγοι του Στέφανου Κασσελάκη πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη διότι το δήθεν θαύμα που συνέβη στη βάπτισή του είναι ακριβής αντιγραφή ή κόπι πάστε, που λέει και ο Πολάκης, από παλαιότερο βιβλίο που μιλά για τον μεγάλο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Εμείς θα προσθέσουμε το εξής: Αν και αυτό φαίνεται να είναι ακόμη ένα φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα του επιτελείου Κασσελάκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι η περιγραφή του... θαύματος κατά τη βάπτισή του φανερώνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διακατέχεται από ναρκισσιστικά σύνδρομα. Τα οποία πάντα καταλήγουν να είναι καταστροφικά.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Τσιόδρας:

«Στο προεδρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου αγωνίζονται να καλύψουν το πολιτικό κενό του αρχηγού τους και να τον βοηθήσουν να σταθεί κάπως – έστω ως «χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον». Όταν, όμως, ο αρμόδιος του... τμήματος θρησκευτικής προπαγάνδας (!) πάσχει από πλήρη έλλειψη φαντασίας και καταφεύγει στην αντιγραφή-λογοκλοπή, τότε είναι αναπόφευκτο να τους πιάσουν "με τη γίδα στην πλάτη". Και να αποκαλυφθεί ότι το... θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. "Κόπι πάστε", που θά ‘λεγε και ο Πολάκης – η ψυχή του προέδρου Στέφανου, δηλαδή! Η απόδειξη στη φωτογραφία από το βιβλίο "Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη"» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου».

tsiodras-anart.jpg