Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, καθώς η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και του Στέλιου Κούλογλου, ξεκίνησε από ένα άρθρο στο TVXS, όπου γινόταν λόγος ότι υπήρξε εντολή συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, προκειμένου να «αποκαθηλωθεί» ο Αλέξης Τσίπρας από τα γραφεία της Κουμουνδούρου -με την αφαίρεση κάθε αφίσας και φωτογραφίας που υπάρχει στο κόμμα- και η οποία τελικά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταλόγισε στον Στέλιο Κούλογλου ότι «εκτελώντας την εντολή Μαξίμου "σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ", το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου», λέγοντας παράλληλα ότι είναι μια καλή αφορμή για να βάλουν περισσότερες φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα!

Φυσικά, Στέλιος Κούλογου δεν το άφησε να πέσει κάτω και με ανάρτησή του στο Twitter/X υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη κάθε μέρα», ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι «αν δεν υπήρχε Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει». Σημειώνεται επίσης, ότι στο εν λόγω άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Στέλιου Κούλογλου, ο συντάκτης αποκάλεσε «λοχαγό» τον συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ πρόσθεσε ότι στις «τάξεις των λοχαγών» ανήκει και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Ο «λοχαγός» πυροβολεί

Φυσικά ο Νίκος Μωραΐτης εξαπέλυσε πυρά κατά του Στέλιου Κούλογλου -καθώς υπήρχε προσωπική αναφορά στο επίμαχο άρθρο- αποκαλώντας τον ως «ένα από τα πιο σκάρτα πρόσωπα που έχουν περάσει από την πολιτική ζωή», ενώ τόνισε παράλληλα ότι ο Στέλιος Κούλογλου έχει «20.000 ευρώ μισθό το μήνα, χάρη σε ένα κόμμα στο οποίο δημιουργούσε πρόβλημα κάθε φορά που μιλούσε δημόσια». Μια ωραία ατμόσφαιρα -που έλεγε και ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος- είναι οι πρώην σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει».

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραϊτη

«20.000 ευρώ μισθός τον μήνα, χάρη σε ένα κόμμα στο οποίο δημιουργούσε πρόβλημα κάθε φορά που μιλούσε δημόσια.

Μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο διότι τώρα πια δεν έχει καμία αξία. Μόνο για ιστορικούς λόγους, ως ένα από τα πιο σκάρτα πρόσωπα που έχουν περάσει από την πολιτική ζωή».

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις στο Twitter/X