Τα συντροφικά μαχαιρώματα ανάμεσα σε νυν και πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε να κοπάσουν. Αυτήν τη φορά ο αρθρογράφος της Αυγής, Θανάσης Καρτερός, επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου.

Σε άρθρο του ο πρώην διευθυντής της Αυγής αποκαλεί παραμύθια όσα γράφονται σε αποκλειστικό άρθρο του TVXS, το οποίο ανήκει στον Στέλιο Κούλογλου, σχετικά με τις αφίσες Τσίπρα στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή να κατεβάσουν όλες τις αφίσες του Τσίπρα από το κτήριο της Κουμουνδούρου. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διαψεύσει το άρθρο, φοβούμενος ότι θα προκληθεί κόντρα με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

Τη σκυτάλη πήρε ο Θανάσης Καρτερός, ο οποίος δεν είναι και ο πιο φανατικός υποστηρικτής Κασσελάκη, αναφέροντας ότι όσα γράφει το site Κούλογλου είναι παραμύθια, τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν πολιτικό ζήτημα με τον Αλέξη Τσίπρα, υπονοώντας ότι προέρχονται από τα στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο άρθρο του ο Καρτερός αναρωτιέται αν μπορεί να λέγεται αυτό δημοσιογραφία και να παρουσιάζονται ως «αποκλειστικά», άρθρα τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Μεταξύ άλλων είναι φανερό ότι στο άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός δεν προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική του παρακαταθήκη στο κόμμα.

Δεν είναι τυχαία η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η Αριστερά στη χώρα, διότι στον ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν μεταξύ τους ακόμα και για τα πιο αστεία πράγματα ενώ αφήνουν την αντιπολίτευση σε δεύτερη μοίρα. 

Αναλυτικά το άρθρο:

«Αποκλειστικό του TVXS, του site που κατέχει και διευθύνει ο Στέλιος Κούλογλου: Δόθηκε εντολή να κατέβουν όλες οι αφίσες του Τσίπρα στην Κουμουνδούρου. Από ένα στέλεχος ονόματι Σκούφα, που το δημοσίευμα χαρακτηρίζει με δυσφημιστική διάθεση προσωπάρχη του 7ου ορόφου και άνθρωπο του Κασσελάκη. Επανόρθωση χωρίς πολλή σκέψη: Τέτοια εντολή ήταν αδύνατο να δοθεί, γιατί αφίσες του Τσίπρα στην Κουμουνδούρου δεν υπάρχουν, εκτός από μία στο θυρωρείο, κι αυτή όποιος πάει να την κατεβάσει ή να την αγγίξει έστω θα έχει να κάνει με τη Λούλα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

Παραμύθι όλη η ιστορία φυσικά. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά όμως όταν μάλιστα διακινούνται με την άδεια, εν πάση περιπτώσει με την ευθύνη, έμπειρου δημοσιογράφου, ευρωβουλευτή εκλεγμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, που περιπλανιέται σήμερα με την έδρα αγκαλιά σε άλλα περιβόλια; Είναι σοβαρή δημοσιογραφία ή σοβαρή πολιτική αποκάλυψη ή ξέρω ’γω πλήγμα στον Κασσελάκη να προσφεύγει κανείς σε τέτοιες ανοησίες; Να χαρακτηρίζει μάλιστα τη σχετική μπαρούφα «αποκλειστικό»; Σιγά το αποκλειστικό, ρε παιδιά! Έπρεπε να ξέρετε ότι δεν θα άξιζε τόσο χώρο και τέτοιον χαρακτηρισμό ακόμα κι αν ήταν αλήθεια.

Γαία πυρί μιχθήτω, αρκεί να δυσφημίσουμε τον αχώνευτο. Αλλά, από την άλλη, ένα σχόλιο, με όλο τον κίνδυνο να αρχίσουν πάλι οι γνωστές βλακείες περί δακτύλου Τσίπρα: Είναι σοβαρή απάντηση ότι θα γεμίσουν την Κουμουνδούρου με αφίσες του; Όταν μάλιστα του πιστώνεται ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο όσο ήταν πρόεδρος του κόμματος; Θα τον κάνουν δηλαδή πορτρέτο -γιατί όχι και προτομή και άγαλμα, γιατί να μην καταθέτουμε και στεφάνι σε διάφορες επετείους- ενώ είναι όχι μόνο εν ζωή -χτύπα ξύλο- αλλά και πολιτικά ενεργός; Θα τον κάνουν σώνει και καλά μνημείο του εαυτού του;

Πώς τον μπλέκουν συνέχεια, τη μία με τούτο και την άλλη με τ’ άλλο, σε όσα δεν θέλει -είναι προφανές- να μπλέξει; Κι αν οι εχθροί μηρυκάζουν συνεχώς σενάρια και αποκλειστικά, οι φίλοι γιατί δεν κάνουν μια παραχώρηση στην επιλογή του; Δεν μπορεί κανείς να πει στους εχθρούς του να τον μισούν λιγότερο. Αλλά στους φίλους του μπορεί τουλάχιστον να πει να τον αγαπούν λιγότερο. Ή αλλιώς τέλος πάντων…»