«Με σοβιετικού τύπου ανακοινώσεις, δηλώσεις και ομιλίες στη Βουλή, οι κήνσορες του χθες έγιναν αρνητές του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών του. Με τον πιο άθλιο τρόπο, πανικόβλητοι αμφισβήτησαν την ελληνική Δικαιοσύνη» επισημαίνει σε δήλωση της στο «Μανιφέστο» η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας το πόρισμα του Αρείου Πάγου για το ζήτημα των υποκλοπών.

«Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα και… όποιον πάρει ο χάρος. Εβγαζαν καταδικαστικές αποφάσεις, αξιοποιούσαν «δημοσιογραφικές έρευνες», αδιαφορούσαν για τα πραγματικά περιστατικά, λοιδορούσαν όποιον εξέφραζε μια διαφορετική γνώμη, σκόπιμα μπέρδευαν τις νόμιμες επισυνδέσεις με τα παράνομα λογισμικά, μιλούσαν για σκάνδαλο με «εντολή Μαξίμου» και για «παρακράτος που είχε στηθεί μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου», στοχοποίησαν τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ενέπλεξαν τον πρωθυπουργό.

Χθες αποδείχθηκε πως όλα τα παραπάνω ήταν απλά παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Μετά την προς κάθε κατεύθυνση δικαστική έρευνα που διενεργήθηκε επί εννέα μήνες, το πόρισμα του Αρείου Πάγου και την ανακοίνωση της εισαγγελέως του, αυτό που συνέβη χθες είναι πραγματικά τρομακτικό.

Με σοβιετικού τύπου ανακοινώσεις, δηλώσεις και ομιλίες στη Βουλή, οι κήνσορες του χθες έγιναν αρνητές του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών του. Με τον πιο άθλιο τρόπο, πανικόβλητοι αμφισβήτησαν την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε (από τη Μύκονο) ότι η εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη κλονίστηκε σοβαρά. Και ο κ. Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής, συνέχισε το βιολί του λέγοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης σφράγισε ανεξίτηλα την πολιτική του κληρονομιά ως ο εντολέας της λειτουργίας ενός σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού».

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Λες και δεν υπήρξε η απάντηση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία «αναντίλεκτα» δεν υπήρξε καμιά εμπλοκή κρατικών υπηρεσιών και του παράνομου λογισμικού Predator.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τους λοιπούς αρνητές της ελληνικής Δικαιοσύνης, υπάρχει η πολιτική απάντηση: Ο τυχοδιωκτισμός τους είναι αναντίλεκτος!» δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη