Ένα απαράδεκτο σόου επέλεξε να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στα Τέμπη, στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. Με την αγαπημένη του κάμερα και με σκηνές που παραπέμπουν στην πιο ακραία μορφή λαϊκισμού δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τους νεκρούς στον βωμό των μικροκομματικών του σκοπιμοτήτων.

Οι σκηνές που καταγράφονται στο βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε μιλούν μόνες τους. Και επιβεβαιώνουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος για όλα, τουλάχιστον για όσα μπορεί να κάνει. Επιλέγει βέβαια το αγαπημένο σπορ των συντρόφων του, την τυμβωρυχία και δείχνει πως το νέο για το οποίο υποτίθεται πως μιλά είναι πιο παλιό και από τα παλιά.

Σαν κομματάρχης ή σαν πολιτευόμενος άλλων εποχών, εμφανίζεται να περιφέρεται εκεί που συγγενείς και φίλοι έχουν στήσει το δικό τους σημείο μνήμης, να σηκώνει δήθεν πανό που έχουν πέσει και να κοιτά φωτογραφίες με ύφος ανάλογο με αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση. Θεατρινισμοί και επικοινωνιακά τεχνάσματα για μία ανάρτηση στα social media.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει αντιπολίτευση με την τραγωδία των Τεμπών. Από το πρώτο κιόλας μήνα που έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε συγγενείς των θυμάτων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ανεβάζοντας μάλιστα δακρύβρεχτες αναρτήσεις στα social. Το χειρότερο είναι ότι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα, τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αγνοώντας τα θεσμικά του όρια και ξεχνώντας την κατάληξη που είχαν παρόμοιοι λαϊκισμοί του Αλέξη Τσίπρα.

Ο τραμπισμός δείχνει να έχει βρει τον εκφραστή του στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη από τα Τέμπη καθώς και φωτογραφίες από την επίσκεψή του: