Ο ένας εκλεγμένος πρόεδρος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο άλλος εκλεγμένος δήμαρχος του Βόλου. Και οι δύο μαζί οδηγούν σε άλλη πίστα τον πολιτικό… διάλογο. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αχιλλέα Μπέο και τα όσα απίστευτα είπε ο πρώτος για τον δεύτερο με την τραγική απάντηση του δημάρχου.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Αχιλλέας Μπέος αυτός είναι. Δεν είναι όμως έτσι. Ο δήμαρχος Βόλου έχει πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο με τις βρισιές και τις προσβολές να αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Όμως ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να αποδείξει ότι δεν διαφέρει, αφού χωρίς λόγο άρχισε να λέει για τον Αχιλλέα Μπέο ότι τον έχει χ@σμ@ν@. Χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποια ιδιαίτερη πρόκληση τη δεδομένη στιγμή.

Και λέμε τη δεδομένη, διότι πράγματι ο Αχιλλέας Μπέος έχει προκαλέσει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Με ακραίο τρόπο. Με τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τους πάντες και τα πάντα και με τον οποίο κάθε νουνεχής πολίτης όχι απλά διαφωνεί, αλλά καταδικάζει.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος, επιτυχημένος, με άλλες υποτίθεται αντιλήψεις. Εκτός φυσικά αν δεν το έκανε τυχαία. Αν απλά ήθελε να δείξει ότι είναι «και του σαλονιού και του αλωνιού». Στην περίπτωση αυτή διάλεξε, μάλλον, λάθος τρόπο. Τον τρόπο που προκαλεί επαίνους και διθυραμβικά σχόλια από τους φανατικούς οπαδούς, αλλά λειτουργεί αρνητικά για τους «νοικοκυραίους» στους οποίους υποτίθεται πως απευθύνεται.

Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική με αυτούς τους διαλόγους αλλάζει πίστα. Προς το χειρότερο…