Ξέφυγε ο Στέφανος Κασσελάκης στην επίσκεψη του στον Βόλο, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις για τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του έκαναν βόλτα στο κέντρο του Βόλου και χαιρετούσαν τους πολίτες στον δρόμο. Σε μια καφετέρια ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε μια παρέα ατόμων που δήλωσε ότι στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο. Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης ξέσπασε, χρησιμοποιώντας χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις για τον Αχιλλέα Μπέο, αφήνωντας άφωνους τους πολίτες.

Ακολουθεί ο διάλογος με τους πολίτες:

Πολίτης: «Ωραίος ο Βόλος;»

Κασσελάκης: «Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.»

Πολίτης 2: «Εγώ είμαι με τον Μπέο ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε».

Κασσελάκης: «Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.»

Οι πολίτες που του μιλούσαν, οι βουλευτές του κόμματος και ο κόσμος γύρω του άκουγαν έκπληκτοι τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίζει χωρίς κανένα δισταγμό και μάλιστα με το ίδιο ύφος για το οποίο κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο κι έπειτα να αποχωρεί άνετος. Το πιο αστείο βέβαια είναι ότι μόλις χθες ο Στέφανος Κασσελάκης από την Λάρισα έλεγε ότι φέρνει ένα νέο ύφος στην πολιτική. Μάλλον το νέο ύφος είναι αυτό της χυδαιότητας και των προσβλητικών χαρακτηρισμών ακόμα και μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες. Είναι αυτονόητο ότι αν κάποιος πολιτικός της δεξιάς χρησιμοποιούσε τέτοιο λεξιλόγιο, τα χυδαία τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, που προφανώς ταιριάζουν πλέον με τον Στέφανο Κασσελάκη, θα είχαν ξεσηκώσει το διαδίκτυο ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν θέσει θέμα μέχρι και στο... ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από χρήστες του «Χ»: