Στην παραδοχή ότι παλεύει επί χρόνια, προκειμένου να διαμορφωθεί η πλειοψηφία που στήριξε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, προχώρησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά από τσακωμό που είχε με το γνωστό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ «Πεν Νταλαούρα», καθώς το τελευταίο εγκάλεσε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την απουσία του κατά την ψήφιση. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που απουσίαζε από το Ευρωκοινοβούλιο για σοβαρούς λόγους υγείας, εξεμάνη εναντίον του συριζοτρόλ, αποκαλώντας τον «ανώνυμο ελεεινό συκοφάντη», ενώ παράλληλα προχώρησε στην δημόσια παραδοχή, ότι είναι ένας εκ των «αρχιτεκτόνων» της συστηματικής δυσφήμησης της Ελλάδας από σύσσωμη την ευρωπαϊκή Αριστερά στο Ευρωκοινοβούλιο! Δεν είναι δα και λίγο, να είσαι ο μεγαλύτερος υβριστής της χώρας σου -για μικροπολιτικά οφέλη- και να κλέβουν τις δάφνες σου ο Αρβανίτης και η Κουντουρά!

Τι ακριβώς παραδέχεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Αυτό που παραδέχεται στην ουσία ο Δημήτρης Παπαδημούλης, είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου -που κάκιστα υπερψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, μιας και η Αριστερά στο Ευρωκοινοβούλιο δεν φοράει την «φανέλα με το εθνόσημο» αλλά αυστηρά την κομματική της περιβολή- προκειμένου να σχηματίσει μια πλειοψηφία, η οποία θα υπερψηφίσει καταδικαστικό ψήφισμα σε βάρος της Ελλάδας. Η δε παραδοχή του Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι «παλεύει επί χρόνια» λέει πάρα πολλά, καθώς είναι ξεκάθαρο το ποιος ήταν ευθύς εξ αρχής ο ρόλος του: να προσπαθήσει να χτίσει το αφήγημα του «καθεστώτος Μητσοτάκη» στις Βρυξέλλες, χρησιμοποιώντας κάθε λογής fake news, κυρίως προερχόμενα από τις γνωστές ΜΚΟ που ασχολούνται με το λαθρομεταναστευτικό, όπως το περιστατικό της «νεκρής μικρής Μαρίας του Έβρου» που δεν υπήρξε ποτέ, το ναυάγιο της Πύλου για το οποίο ξαφνικά κατηγορείται το Λιμενικό κλπ.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσει κανείς, είναι το πόσο εθνικά επικίνδυνοι είναι οι Αριστεροί, που μπροστά στο μικροπολιτικό τους όφελος, υπερψηφίζουν την καταδίκη της χώρας, στην οποία γίνεται μνεία για την ενεργοποίηση των εργαλείων «κοψίματος» της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης. Η λέξη «αισχροί», είναι πραγματικά λίγη, για να περιγράψει όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, οι οποίοι υπερψήφισαν το συγκεκριμένο ψήφισμα.

Γιατί ήρθε το αυτό το ψήφισμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Το συγκεκριμένο ψήφισμα ήρθε τώρα, διότι όλοι αυτοί οι 330 νοματαίοι της GUE/NGL, του S&D, των Greens/EFA και της Renew (Αριστερά, Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Κεντρώοι), «βλέπουν» ότι στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου, κάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν βλέπουν οι Έλληνες πολίτες. Δηλαδή, είμαστε ηλίθιοι εμείς οι Έλληνες, ενώ οι «πεφωτισμένοι» πολιτικάντηδες της ευρωπαϊκής (κεντρο)Αριστεράς φροντίζουν για το καλό μας! Μην βάλει ο νους σας κανένα «σενάριο συνομωσίας», το οποίο βλέπει την διαφαινόμενη εκλογική καταβαράθρωση -στις επερχόμενες Ευρωεκλογές- όλων των συγκεκριμένων ευρωομάδων και στην προσπάθεια να ανακοπεί η ισχύς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, χτυπούν τον ισχυρότερο Πρωθυπουργό του ΕΛΚ, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να «ψηλώσουν» πολιτικά, οι δικές τους πολιτικές οικογένειες. Είπαμε, οι Έλληνες είναι ηλίθιοι, οι πολιτικοί νάνοι της ευρωπαϊκής (κεντρο)Αριστεράς είναι πεφωτισμένοι.

Οι περισσότεροι εκ των συγκεκριμένων Ευρωβουλευτών, δεν πρόκειται να είναι στην νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς η επέλαση της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, κόβει έδρες -κυρίως- από τις συγκεκριμένες πολιτικές οικογένειες, ακριβώς γιατί οι συγκεκριμένες πολιτικές τους, είναι εκείνες που τροφοδοτούν την Ακροδεξιά. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί κάποιος να «κρατήσει κακία» σε απελπισμένους πολιτικάντηδες, οι οποίοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δουλίτσα τους, καταφέρονται άδικα εναντίον χώρας-μέλους της ΕΕ. Αυτοί μετά τον Ιούνιο, δεν θα υπάρχουν πουθενά. Οι πραγματικά ασυγχώρητοι, είναι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το αισχρό αυτό ψήφισμα για μικροπολιτικά οφέλη.

Η ανάρτηση του συριζοτρόλ Πεν Νταλαούρα

«Έπεσαν οι “μάσκες”

Κούλογλου – Παπαδημούλης – ΚΚΕ – Καϊλή και Ελληνική Λύση, προσπάθησαν να προστατεύσουν το ευρωπαικό “λούστρο” Μητσοτάκη.

“Απουσίαζαν”, καταψήφισαν ή δήλωσαν “παρών” στην καταδίκη του από την Ευρωβουλή».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

«Άκου ανώνυμε ελεεινέ συκοφάντη! Αυτό το ψήφισμα που εγκρίθηκε όχι μόνο το συνυπογράφω, αλλά παλεύω επί χρόνια για να διαμορφωθεί και η πλειοψηφία που το στήριξε. Ήταν αδυνατον να είμαι παρών για σοβαρούς λόγους υγείας. Το ήξεραν και οι ΕΒ του Συριζα. Γιατί βουλιάζετε στην λάσπη;»

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη