Ο πρόεδρος Στέφανος δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή που δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες για να ξεδιπλώσει το όραμά του «για μια καλύτερη ζωή». Δίνει σωρηδόν «κονσέρβα» συνεντεύξεις ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο. Αναμενόμενα λοιπόν, όταν μιλάς πολύ, να λες και πολλά. Και μάλιστα πολλά από αυτά που δεν θα έλεγες, αν δεν μιλούσες πολύ. Ο πρόεδρος σχολιάζει τα πάντα με το γνωστό ύφος. Από τη Φάρλι και το γυμναστήριο που κάνει έως την αναγκαιότητα του καπιταλισμού ως μόνου μοντέλου οικονομικής λειτουργίας.

Τελευταίο «κρούσμα» κονσέρβας μια συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα για το «Πρωινό», την οποία πληροφορηθήκαμε την Κυριακή από ανάρτηση του ιδίου, την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση της αγοράς μεζονέτας σε πλειστηριασμό από τον γνωστό δημοσιογράφο. Η είδηση της αγοράς δεν άρεσε ιδιαίτερα στα ζαλισμένα trolls του πρόεδρου Στέφανου, τα οποία επιδόθηκαν σε διαδικτυακό «λιντσάρισμα» κατά του δημοσιογράφου.

Συνεχείς αναβολές

Πρόεδρος Στέφανος στο Αction24: «Θα καταθέσω "πόθεν έσχες" πριν τις ευρωεκλογές». Πρόεδρος Στέφανος στο Onetv: «Θα καταθέσω "πόθεν έσχες" έως 30 Ιουνίου». Το αστείο είναι ότι και οι δύο συνεντεύξεις ήταν μαγνητοσκοπημένες και γυρίστηκαν την ίδια μέρα, με λίγες ώρες διαφορά. Προφανώς, ο πρόεδρος ζορίζεται και εκνευρίζεται όταν τον ρωτούν σχετικά και επιχείρησε στον ΑΝΤ1 να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις, λέγοντας πως δεν είναι πλούσιος, αλλά απλώς «ευκατάστατος». Μάλιστα, τα χρήματα αυτά προέρχονται από ρευστοποιήσεις «εταιρικών στοιχείων».

Πάντως, για να είμαστε ακριβείς, το θέμα για το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη ετέθη από τον Π. Σκουρλέτη πριν εκλεγεί πρόεδρος. Στη συνέχεια, όταν το έθεσαν και τα άλλα κόμματα, ο Κασσελάκης απαντούσε ότι θα το καταθέσει μέχρι τις ευρωεκλογές για να μην υπάρχουν σκιές. Τώρα, ισχυρίζεται ότι θα το καταθέσει έως 30 Ιουνίου «όπως ορίζει ο νόμος».