Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ακούς τον «πολιτικό» λόγο όλων των celebrity που μάζεψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει καμία ψήφο παραπάνω. Μια τέτοια διασκεδαστική στιγμή μας χάρισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος , πρώην παίκτης του Survivor και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όταν τον ρώτησαν για το πόθεν έσχες του προέδρου του.

Πιο συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε σε μια ακόμη lifestyle εκπομπή, στην εκπομπή «Χαμόγελα και Πάλι» της Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor και νυν υποψήφιο ευρωβουλευτή για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και το λόγο που δεν το έχει δημοσιεύσει ακόμα, όπως υποσχέθηκε. Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα τόνισε ότι ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα το δημοσιεύσει πριν τις ευρωεκλογές, σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε σχεδόν εκνευρισμένος ότι μπορεί να το δημοσιεύσει έως 30 Ιουνίου, ακόμα και μετά τις ευρωεκλογές, οπότε και είναι δική του επιλογή πότε θα το κάνει.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απάντησε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα του ζητήματος, διότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ταξιδεύει διαρκώς και η πολιτική του παίρνει πολύ χρόνο. Έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, επειδή ταξιδεύει πολύ δεν… προλαβαίνει να το δημοσιεύσει διότι τα έχει πάρει όλα πάνω του: «Φαντάσου ο Στέφανος που τριγυρνάει όλη την Ελλάδα από πάνω έως κάτω. (...) Που να προλάβει να τα κάνει όλα; Τα έχει πάρει όλα στις πλάτες του». Φυσικά ούτε λόγος ότι το πόθεν έσχες δεν το συντάσσει ο ίδιος αλλά μια ομάδα λογιστών, οι οποίοι και προφανώς έχουν πάρει φωτιά για να δείξουν ένα άψογο πόθεν έσχες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν προλαβαίνει ο ίδιος να το δημοσιεύσει επειδή... ταξιδεύει. Πόσο ακόμα θα προσβάλλουν κάποιοι τη νοημοσύνη μας άραγε;

Ακολουθεί η στιχομυθία:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκανε ο ίδιος μια αναφορά, έδωσε την υπόσχεση ότι θα δημοσιεύσει το πόθεν έσχες του πριν τις ευρωεκλογές και μετά ο ίδιος το ανέτρεψε και είπε ότι έχει μέχρι 30 Ιουνίου περιθώριο. Οπότε μπορεί και να μην συμβεί. Αυτό πως το κρίνεις;»

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Προσωπικά όπως το βλέπω διότι ταξιδεύω κι εγώ και είναι δύσκολο, η περιοδεία η πολιτική αυτήν τη στιγμή σου παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Φαντάσου ο Στέφανος που γυρνάει όλη την Ελλάδα από πάνω έως κάτω, πραγματικά δηλαδή ο άνθρωπος είναι ασταμάτητος.»

Σ. Χ. : «Α δηλαδή πιστεύεις ότι είναι θέμα χρόνου; Ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει;»

Ν. Π.: «Σίγουρα, σίγουρα, το είδα κι εγώ που πήγα μαζί του Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Γιαννιτσά. Που να προλάβει να τα κάνει όλα; Τα έχει πάρει όλα στις πλάτες του. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσει όλο αυτό, θα κάνει αυτό που πρέπει.»