Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τα ασύστολα ψεύδη. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον πρωθυπουργό στον οποίο επιτίθεται κάθε φορά που τον ρωτούν για το πόθεν έσχες του και πότε θα το καταθέσει. Στη συνέντευξή του στο One channel μάλιστα άλλαξε ρότα και δήλωσε πως δεν θα καταθέσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωκλογές, αλλά στις 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει αναφορικά με το πόθεν έσχες του επανέφερε τα περί πολλών διαμερισμάτων που δήθεν έχει στην κατοχή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  υποστηρίζοντας συγκεκριμένα ότι κανείς δεν έχει ασχοληθεί με «τα δεκάδες διαμερίσματα του πρωθυπουργού, κανείς δεν έχει ασχοληθεί μ’ αυτό». Και αυτό ενώ γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς και ότι ο πρωθυπουργός καταθέτει πόθεν έσχες το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά κατ' επανάληψη, ειδικά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση.

Ο ίδιος όμως εμφανίζεται να δηλώνει πως δεν θα καταθέσει το δικό του προεκλογικά όπως είχε δεσμευθεί. Μιλώντας στον Σκάι στις 2 Απριλίου ο Στεφανος Κασσελάκης είχε δεσμευθεί πως θα καταθέσει προεκλογικά το δικό του πόθεν έσχες και όχι μετά τις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στο One channel την Πέμπτη είχε τον εξής διάλογο:

Δημοσιογράφος: Και δεν τους δίνετε το πόθεν έσχες. Να τελειώσει μ’ αυτούς, σας είπα ο έρμος, δεν σας είπα κάτι άλλο. Λέω: γιατί δεν το δίνετε να ησυχάσουμε απ’ αυτήν τη συζήτηση;

ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Να το δώσω, αλλά με ρωτάτε αυτήν τη στιγμή για ένα πόθεν έσχες το οποίο οφείλω να το δώσω μέχρι 30 Ιουνίου. Δεν οφείλω να το δώσω τώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όχι, εσείς ξέρετε.

ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Σας λέω, 30 Ιουνίου. Και η ίδια η Νέα Δημοκρατία το έκανε θέμα αυτό προεκλογικό. Τηρώ τον νόμο. Η ίδια το έκανε προεκλογικό ζήτημα. 

Και συνέχισε σε έναν παραληρηματικό ρυθμό αναφέροντας τα εξής: «Γιατί; Για να προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ο Στέφανος δεν είναι εντάξει, ότι το τζάκι Μητσοτάκη, που κληρονόμησε το όνομα και τόσα πράγματα, είναι στο τέλος της ημέρας παρόμοιο με τον άλλον, δεν πέτυχε με την αξία του. Ε, όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο»

Για να καταλήξει δείχνοντας με σαφήνεια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έχει γίνει ένα είδος εμμονής:

«Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν έφερα ζημίες στον εργοδότη μου, όπως έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τράπεζα στην οποία δούλευε. Ούτε ήμουν ενάμιση χρόνο χωρίς δουλειά για να εκλεγώ βουλευτής πρώτος σε σταυρούς, όπως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη δική του καριέρα στον ιδιωτικό τομέα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει ό,τι να 'ναι διότι δεν έχει κόστος. Και απλά περιμένει να τσιμπήσει κάποιος από την αναπαραγωγή των fake news που κάνουν τα συριζοτρόλ του Διαδικτύου.

Όπως και να έχει όμως μια ακόμη υπόσχεσή του πήγε κουβά. Δεν προτίθεται, όπως ανέφερε τουλάχιστον, να καταθέσει πόθεν έσχες πριν από τις εκλογές.