Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρούσε να δείξει ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες για το Παλαιστινιακό –προκαλώντας ερωτήματα και προβληματισμό αναφορικά με το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε μεΙσραηλινούς αξιωματούχους– προβαλλόταν και η συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ανοίγοντας (και) το σπίτι στις Σπέτσες για να δηλώσει ότι είναι… cool ενώ γινόταν γνωστό πως μετείχε και σε εκπομπή ενός youtuber για να βαθμολογήσει Ελληνίδες… τραγουδίστριες.

Με το ερώτημα «πώς να τον πάρει κανείς στα σοβαρά» να πλανάται στα χείλη των… αποσβολωμένων ΣΥΡΙΖαίων, η προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη να δείξει ότι δεν απασχολεί μόνο τα πρωινάδικα και όσους ασχολούνται με το lifestyle έπεσε στο κενό προκαλώντας όμως θόρυβο αφού ανέδειξε την πολιτική γύμνια του και κυρίως την άγνοιά του αναφορικά με τις διεθνείς σχέσεις. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι καθίσταται επικίνδυνος αφού για μικροπολιτικούς λόγους κινείται ως πολιτικός καιροσκόπος ακόμη και σε βάρος της χώρας.

Η μονομερής αντιμετώπιση του Παλαιστινιακού από τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιστά επικίνδυνη την τακτική του όσο και αν αυτή αφορά το εσωτερικό της χώρας και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Αριστερά για το ποιος στηρίζει περισσότερο την Παλαιστίνη.

Η Βούλα Κεχαγιά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μάλιστα ότι ο σκοπός του ταξιδιού δεν ήταν… διπλωματικός καθώς και ότι επέλεξε να μη συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με Ισραηλινούς εκπροσώπους λέγοντας ότι «θα μπορούσε να συναντηθεί με την ισραηλινή πλευρά, αλλά αυτό δεν είναι επί της παρούσης», δείχνοντας ότι στην Κουμουνδούρου αντιμετωπίζουν το ζήτημα καθαρά επικοινωνιακά.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης μιλούσε για το Παλαιστινιακό και έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από επίσκεψη σε καταυλισμό, σε ελληνικό κανάλι έβγαινε η συνέντευξή του από τις Σπέτσες. Εκεί που άνοιξε και αυτό το σπίτι το οποίο την προηγούμενη ημέρα δήλωνε πως δεν θα ανοίξει καθώς και ότι έχει κουραστεί από την… υπερπροβολή.

Έδειξε το σπίτι, είπε πως είναι cool και φυσικά για να το επιβεβαιώσει εμφανίσθηκε και διαδικτυακά για να βαθμολογήσει Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Και η… προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται..