Ο λαλίστατος, διαδικτυακά, Στέφανος Κασσελάκης έχει επιλέξει το δρόμο της… σιωπής αναφορικά με τις καταγγελίες, τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις για τα τρολ της Κουμουνδούρου και τον ρόλο τους στις δολοφονίες χαρακτήρων πολιτικών αντιπάλων στους οποίους πλέον έχουν ενταχθεί και όσα στελέχη συμμετέχουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τώρα οδεύει προς της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ζητήσει να επιληφθούν οι αρχές για ένα από τα τρόλ με το ψευδώνυμο Πεν Νταλαούρα. Είναι ο ίδιος που δημοσίως αποκάλυψε πως υπάρχουν αρθρογράφοι επώνυμοι που χειρίζονται και λογαριασμούς ανώνυμους στο διαδίκτυο ενώ παράλληλα συνδέονταν και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Πρόκειται για λογαριασμούς που εν μία νυκτί μεταπήδησαν στο στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη αναλαμβάνοντας στο πλαίσιο της μάχης για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο της αποδόμησης και της σπίλωσης των αντιπάλων ταυτόχρονα με την εφαμοργή της τέχνης που γνωρίζουν καλά έχοντας εφαρμόσει αυτή κατά πολιτικών προσώπων άλλων κομμάτων, κυρίως όμως κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Την… τέχνη της δολοφονίας χαρακτήρων με fake news και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ν΄ ανακατευθεί με τη λάσπη και τον βούρκο που έφεραν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Από όσα έχει πει ο Πάνος Σκουρλέτης συνεπάγεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν ποιοι κρύβονται πισω από τους ανώνυμους λογαριασμούς. Επιβεβαιώνεται δε πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο με συγκεκριμένους ρόλους και αμοιβές σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα έχουν πλέον τον λόγο. Το ζήτημα όμως είναι τι θέση παίρνει ο Στέφανος Κασσελακης και φυσικά ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νέος πρόεδρος οφείλει να τοποθετηθεί. Να πάρει θέση. Μπορεί να έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη διαγραφή του Πάνου Σκουρλέτη, όμως σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ξεκαθαρίσει αν αποδέχεται τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών. Διότι η σιωπή σημαίνει αποδοχή. Αν μη τι άλλο μπορεί να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές.

Όχι στη λογική «απ όπου και αν προέρχονται». Χωρίς ναι μεν αλλά. Χωρίς κανένα αλλά. Το θέμα αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένους λογαριασμούς και συγκεκριμένες καταγγελίες από επίσημα χείλη, αυτά ενός πρώην υπουργού πρώην βουλευτή και κυρίως πρώην γραμματέα του κόμματος στο οποίο σήμερα είναι επικεφαλής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διότι έχουν αρχίσει ήδη να λένε διάφορα. Ότι και οι άλλοι έχουν τρόλ που υβρίζουν και επιτίθενται σε πολιτικούς αντιπάλους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει όμως μια συγκεκριμένη καταγγελία. Επώνυμη. Από πρόσωπο εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό διερευνάται.

Εκτός και αν το… νέο που θέλει να εκφράσει ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχεται αυτές τις πρακτικές όπως υιοθετεί ήδη τον λαϊκισμό ως κεντρική γραμμή του κόμματος φτάνοντας στο σημείο να υπόσχεται μέχρι και αφορολόγητα για όσους φοροδιαφεύγουν…