Μια σειρά από πρόσωπα που ανήκαν στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα έχουν αναλάβει καίριες θέσεις στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, με δύο από αυτά να ξεχωρίζουν Πρόκειται κατ’ αρχάς για τον Γρηγόρη Θεοδωράκη, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκ των λογογράφων του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με έδρα την περίοδο 2015-2019 το Μέγαρο Μαξίμου.

Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Την ίδια τύχη είχε στη Λέσβο ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς ο οποίος εντάχθηκε επίσης, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, στο σύστημα Κασσελάκη και ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοίγματα σε πρόσωπα όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ακόμα και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Θα τον καλέσει για μάρτυρα

Κορυφαίος παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας που κατά καιρούς είχε πέσει θύμα υβριστικών σχολίων από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, όταν αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους, να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα σε βάρος τους. Εάν τους πάει «μέχρι τέλους» και γίνει δίκη, τότε κάλλιστα μπορεί, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, να καλέσει για μάρτυρα τον πρώην γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη. ο οποίος φέρεται να γνωρίζει ποιοι έκαναν τη βρώμικη δουλειά στο Διαδίκτυο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. Πάντως το θέμα θα πάρει τεράστιες διαστάσεις το επόμενο διάστημα.