Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μπορεί να περιστράφηκε γύρω από το γεγονός πως ο ίδιος «επιβεβαίωσε» σε μια κυρία ότι είναι αριστερός καθώς και στο διάλογο με την Ματίνα Παγώνη, εν τούτοις είχε συζήτηση και με γιατρούς. Το τί είπε είναι ένα θέμα…

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν χάνει ευκαιρία να μιλά για τον σύγυζό του, τον Τάιλερ Μακμπέθ. Άλλωστε από το βράδυ της εσωκομματικής εκλογικής νίκης του στον ΣΥΡΙΖΑ το έδειξε λέγοντάς του ότι: «έχεις πολλά να προσφέρεις στη χώρα». Δεν ήταν η τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Και στη συνάντηση που είχε με διασώστες για τον σύζυγό του μίλησε και την εμπειρία που έχει.

Αυτή τη φορά το έκανε μιλώντας με τους γιατρούς. Αυτοί του έλεγαν για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο και ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωνε: «Είμαι εδώ να βοηθήσουμε και εγώ και οικογενειακά».

Υγ.: Πάντως με την επιστροφή από τη Νέα Υόρκη ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει βρεθεί εκτός κάδρου στην προσπάθεια να πέσουν λίγο οι τόνοι ως προς το Life style του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και να δείξει… θεσμικός.