Το χρονικό διάστημα που ο Τάιλερ Μακμπέθ βρίσκεται στην Ελλάδα είναι μεν λίγος, ωστόσο φαίνεται πως μαθαίνει κι αυτός γρήγορα, όπως ο σύντροφός του, Στέφανος Κασσελάκης. Στον χρόνο αυτό άρχισε ήδη να καταλαβαίνει την πολιτική σκηνή, όπως δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1, εκτιμώντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει». Όχι κι άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκαν κάποια χρόνια για να το συνειδητοποιήσουν, αρνούμενοι πεισματικά να παραδεχθούν λάθη, προβάλλοντας αντίθετα συνεχώς την καραμέλα «βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια» κι ας φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού ένα αχρείαστο.

«Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους», είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ. Έχασε τόσες εκλογές, συμπλήρωσε, πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει.

Βέβαια, στις πολιτικές του προβλέψεις χωλαίνει, αφού πιστεύει ότι «ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θ' αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό», όπως είπε. Γι' αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός, συμπλήρωσε, για να προσθέσει: «Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι».

Εκτίμησε δε ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη, άσχετα αν ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν μας συστήθηκε, μας ενημέρωσε ότι «εγώ θα κερδίσω τον Μητσοτάκη».

Κατά τα άλλα, ο Τάιλερ Μακμπέθ, που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά η Ιατρική, είπε πως είναι πρόθυμος να προσφέρει τα φώτα του στη χώρα στο πεδίο της νοσηλευτικής. «Με τις εμπειρίες σε ΗΠΑ και Ελλάδα σκοπεύω να βοηθήσω στην αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών νοσηλευτικής στην Ελλάδα, διότι υπάρχουν κενά και δεν υπάρχει η αυτονομία που υπάρχει στις ΗΠΑ, ενώ θα ασχοληθώ και με την ίδρυση νοσηλευτικού κέντρου», μας αποκάλυψε.