Δεν μαγειρεύει πολλά ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά σε ένα είναι πολύ καλός, σύμφωνα με όσα είπε ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, χθες το βράδυ, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1. Όχι, δεν είναι η σούπα που πιθανότατα να μαντεύαμε, με βάση τις μέχρι τώρα απόψεις που συνθέτουν το πολιτικό πλαίσιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα παϊδάκια.

«Μαγειρεύει ένα πράγμα εξαιρετικό και αυτό είναι τα παϊδάκια», μας ενημέρωσε ο Ταϊλερ. «Έτσι μπορεί να μην μπορεί να μαγειρέψει ένα σωρό πράγματα. Αλλά έχει ένα συγκεκριμένο φαγητό στο οποίο είναι πολύ καλός», είπε για να συμπληρώσει ότι «μαγειρεύουμε και οι δύο. Δεν θα έλεγα ότι κανείς από τους δύο είναι σεφ».

Ο ίδιος ενημέρωσε ότι με τον Στέφανο Κασσελάκη «έχουμε ένα πολύ ισότιμο νοικοκυριό, όταν πρόκειται να κάνουμε απλώς καθημερινές δουλειές σπιτιού». «Αλλά θα έλεγα, από την αρχή, ένα πράγμα που ήταν πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι η σχέση μας ήταν πάντα πολύ ισότιμη και ήμασταν πάντα στο ίδιο γήπεδο», συμπλήρωσε.

Ε, ναι, άλλωστε ο πρόεδρος και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ διατυμπανίζει την ισοτιμία, τη δημοκρατία και την «αδιαμεσολάβητη» σχέση με τον λαό, που φτάνει μέχρι την ερμηνεία κατά το δοκούν του καταστατικού του κόμματος.