Απασφάλισε ο Τάιλερ Μακμπέθ μέσω του συζύγου του και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το ελληνικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ). Πιο συγκεκριμένα, σε ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 φαίνεται ο Κασσελάκης να δηλώνει πως ο Τάιλερ «το έχει πάρει προσωπικά» το θέμα με το ΕΣΥ. 

«Άρα ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες το παίρνει προσωπικά. Σου λέει ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο είμαστε, όταν αυτή είναι η Αθήνα;», δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Βέβαια, να επισημανθεί πως το ΕΣΥ δεν λειτουργεί μόνο στην Αθήνα, αλλά αφορά κάθε περιοχή της Ελλάδας, μέχρι και το μικρότερο και πιο απομακρυσμένο χωριό. Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης άπτεται ενός τέτοιου τόσο σημαντικού ζητήματος και καταφεύγει για ακόμα μία φορά στον λαϊκισμό. Τέλος, ωστόσο, ποια είναι η πρόταση του Τάιλερ, αλλά και του Στέφανου για το ΕΣΥ;

Ας απαντήσουν, όταν και όποτε έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και όχι με τα εσωκομματικό μπάχαλο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ.