Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αριστερός. Το έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε να διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα για όποιον δεν το πιστεύει έχει και φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την… Μακρόνησο όπου τον πήγε ο Ευάγγελος Αποστολάκης με το φουσκωτό του…

Η ερώτηση της κυρίας με την οποία είχε συνομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» ήταν εκ των ουκ άνευ. Διότι η κυρία τον ρώτησε αν είναι αριστερός. Και φυσικά η απάντηση άμεση: «Ναι». Ο πρόεδρος δεν άφησε περιθώρια στην «αδιαμεσολάβητη» επαφή του. Αυτή με τον «απλό και καθημερινό κόσμο» που όπως αναφέρει ο ίδιος δεν έχει κακή… πρόθεση.

Σύμφωνα με το βίντεο που ο ίδιος σήκωσε η στιχομυθία είχε ως εξής:

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;» ήταν η ερώτηση. «Ναι» ήταν η απάντηση με την κυρία να συνεχίζει: «Να κοιτάξεις τον φτωχό λαό» και τον ίδιο ν΄ απαντά:

«Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν ξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου».

Με απλά λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αριστέρος. Και είναι δίπλα στον «απλό και καθημερινό κόσμο» όπως ο ίδιος αναφέρει.

Τώρα αν σε κάποιον αυτές οι συναντήσεις και οι συνομιλίες θυμίζουν κάποιον άλλο μάλλον μέσα πέφτει. Ο Αλέξης Τσίπρας αυτά τα είχε για ψωμοτύρι απλά δεν τον ρωτούσαν αν είναι αριστερός αφού πριν το 2015 αυτό πίστευαν μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ τελικά κατάλαβαν…

Δείτε την ανάρτηση: