Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόμενος σήμερα την περιοχή της Νεμέας, εξαπέλυσε πάλι τις συνήθεις απειλές του κατά της κυβέρνησης. Εξάλλου αυτό κάνει από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τις περιοδείες του στην επαρχία!

Προφανώς όμως οι σύμβουλοί του δεν τον πληροφορούν άμεσα ή ίσως ξεκάθαρα για τις έγκυρες δημοσκοπήσεις που όλον αυτόν τον καιρό δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης. Όπως παραδείγματος χάριν για την κατρακύλα που έχει πάρει το κόμμα του αλλά και για την πιθανή διάσπαση που μπορεί να γίνει μετά το συνέδριο τον Φεβρουάριο, για τις υπογραφές που μαζεύουν κατά του ίδιου τα μέλη του κόμματος, ή για το ποιος είναι ο κατάλληλος πρωθυπουργός της χώρας ας πούμε.

Και είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι ψηφοφόροι του κόμματός του, εμφανώς απογοητευμένοι, είναι άλλη μία φορά στο «ίδιο έργο θεατές». Παρ' όλ’ αυτά ο κ. Κασσελάκης ονειρεύεται και ελπίζει ότι μία μέρα θα γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Αλλά με τις τωρινές δημοσκοπήσεις οι βαρυσήμαντες ανακοινώσεις που ξεστομίζει μάλλον φέρνουν σε «έπεα πτερόεντα»...