Δεν είναι μόνο Αδιαμεσολάβητος. Είναι και Αντισυστημικός ο Στέφανος Κασσελάκης. Με ένα ακόμη και αποκτά κατηγορία 3Α(ΑΑΑ) και είναι έτοιμος να αναλάβει πρωθυπουργός της χώρας. Άλλωστε, όπως είπε περιγραφικά την Παρασκευή, «ζούμε μια παρένθεση της Ιστορίας…»

Τώρα ποιο μπορεί να είναι το τρίτο Α(λφα); Μια πρόταση μπορεί να είναι το Αδυσώπητος. Αυτός δηλαδή που δεν δείχνει… έλεος. Διότι από την παρουσία του στην Κόρινθο την Αδιαμεσολάβητη δήλωσε με έμφαση πως «θα λογοδοτήσουν αυτοί που δεν έκαναν έργα».

Στην Κόρινθο άλλωστε κέρδισε και το δεύτερο Α(λφα), αυτό του Αντισυστημικού, αφού όπως δήλωσε «εμένα δεν με κρατάει κανείς». Προσοχή. Αυτόν δεν τον κρατά κανείς. Τους άλλους; Τον προκάτοχό του; Αυτόν που του άφησε εκείνο το σπίτι του «κρεμασμένου» στο οποίο «δεν μιλάνε για σχοινί»;

Υγ.: Είδε και απόειδε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται πως αποφάσισε, ή του… αποφάσισαν άλλοι, ότι καλύτερη συνταγή είναι αυτή που δεν χρειάζεται κόπο. Επέλεξε τον λαϊκισμό αναμασώντας την τακτική Τσίπρα – αναμένοντας ίσως κι αυτός ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα… πέσει.