Οι «κύκλοι»(!) της Κουμουνδούρου, αντί να απαντήσουν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας για τα άδεια ταμεία που άφησε πίσω του ο Τσίπρας, επέλεξαν (παλιά τους… σταλινική τέχνη) να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα.

Οχι δεν χρωστάμε, ισχυρίζονται σε non paper που έβγαλαν. Βρε, θεομπαίχτες, σε ποιο σημείο του ρεπορτάζ υποστηρίζουμε ότι έχετε χρέη; Για άδεια ταμεία είπαμε και για τον ζημιογόνο ισολογισμό της Left Media γράψαμε. Και σεις «απαντήσατε» ότι ο πρώην αρχηγός σας ανέλαβε το κόμμα με αρρύθμιστη οφειλή 7,4 εκατ. ευρώ και το άφησε –όταν οδηγήθηκε σε αναγκαστική παραίτηση μετά το εκλογικό Βατερλώ– με καθαρά ταμεία.

Απορία ψάλτου βηξ

Μπράβο του, αν είναι έτσι. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Άφησε άδεια ταμεία; Είναι ή δεν είναι ζημιογόνος εταιρεία η Left Media; Υπάρχει ή όχι πρόβλημα με τη χρηματοδότηση των κομματικών μέσων ενημέρωσης; Είναι αλήθεια ή όχι ότι στις οικονομικές καταστάσεις της Left Media εμφανίζεται μετοχικό κεφάλαιο 17.936.800 ευρώ και τα ίδια κεφάλαια κατά την 31η Δεκεμβρίου 2022 ανέρχονταν σε 703.932,59 ευρώ; Γιατί αν είναι αλήθεια –που είναι– η εταιρεία τότε πρέπει να συμμορφωθεί με τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 119 του Ν. 4548/2018 (νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), σύμφωνα με την οποία «σε περίπτωση που το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας γίνει κατώτερο από το μισό του κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να συγκαλέσει τη Γενική Συνέλευση, μέσα σε προθεσμία έξι μηνών από τη λήξη της χρήσης, με θέμα τη λύση της εταιρείας ή την υιοθέτηση άλλου μέτρου».

Τώρα για τους συριζαίους παπαγάλους, που έσπευσαν να «σπρώξουν» το non paper των «κύκλων» του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή».