«Καταστροφικό» για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον εσωκομματικό εμφύλιο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εκτιμά ότι αν συνεχιστεί αυτή η πορεία τότε το κόμμα κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη ή ακόμη και στην τέταρτη θέση στις ευρωεκλογές της επόμενης χρονιάς. Σε μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζει και το καυτό θέμα των τρολ του κόμματος, λέγοντας ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα τους.

Παράλληλα, «δεν προσπερνώ ως άνευ ουσίας, την αντίθεσή του στις αδιανόητες επιθέσεις που δέχθηκα πρόσφατα, από τα γνωστά-άγνωστα trolls του διαδικτύου» τονίζει, λίγες μέρες αφότου προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ταυτοποίηση χρήστη που τον κατηγορούσε ότι προετοίμαζε συλλαλητήριο εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα. 

Ο Γιάννης Ραγκούσης ασκεί κριτική σε όλες τις φατρίες του ΣΥΡΙΖΑ και κρατά μια ειδική αναφορά για τον Παύλο Πολάκη. «Ο Παύλος Πολάκης που πανηγυρίζει από το fb, μπορεί να νιώθει νικητής έναντι του Νίκου Φίλη (που παρεπιπτόντως ήταν ο μόνος που είχε διαφωνήσει δημόσια με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη που είχε εισηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας), όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πλέει πλησίστιος προς την καταστροφική 3η θέση» προειδοποιεί ο κ. Ραγκούσης, συμπληρώνοντας πως «όχι μόνο δεν είμαστε σε τροχιά να νικήσουμε τον Μητσοτάκη, αλλά φτάσαμε ένα βήμα πριν χάσουμε και από τον Ανδρουλάκη» γράφει.

Διαβάστε την ανάρτηση του: