Τον δρόμο της προσφυγής στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται να ακολουθήσει ο Πάνος Σκουρλέτης για τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που δέχεται από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκουρλέτης θα θέσει ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου συνολικά, λίγο καιρό μετά τις καταγγελίες του περί «παράκεντρων» και «υπογείων με στημένο μηχανισμό». 

Εδώ και καιρό, και κυρίως από όταν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ο Πάνος Σκουρλέτης έχει γίνει στόχος των υπογείων της Κουμουνδούρου. Από όταν μίλησε ανοιχτά για τον μηχανισμό που στήθηκε στα social media οι επιθέσεις έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο σε ποσότητα όσο και σε ένταση και για τον λόγο αυτό θα προσφύγει στις αρχές ώστε να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την στοχοποίηση του.

Πάντως, η «Πεν Νταλαούρα» δεν σταματάει. Η τελευταία της ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του Πάνου Σκουρλέτη, γράφει απλώς «και τώρα οι δυό μας και πάλι τρελό αγόρι». Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης, μετά την αποκάλυψη από το newmoney.gr του ονόματος του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό, η «Πεν Νταλαούρα» επιτέθηκε στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Πάνου Σκουρλέτη τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης».