Η εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν τη φορά με αφορμή τα τοξικά τρολ του κόμματος στο διαδίκτυο, φαίνεται να μην έχει τέλος. Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των τρολ, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης, στοχεύοντας ουσιαστικά στους διαφωνούντες με την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στην τηλεόραση του «Open», η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες και τη μήνυση του Πάνου Σκουρλέτη σχετικά με τη στοχοποίησή του από τοξικά τρολ που ελέγχονται από κυκλώματα εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην Υπουργός ισχυρίζεται ότι τρολ του διαδικτύου που προέρχονται από μηχανισμούς του κόμματος τον συκοφαντούν και τον εξυβρίζουν συστηματικά και οργανωμένα, επειδή δεν συμφωνεί με τη νέα ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη. Η Θεοδώρα Τζάκρη, αφού ανέφερε ότι και η ίδια έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τρολ του διαδικτύου στο παρελθόν και διαφωνεί με αυτές τις πρακτικές, έριξε τα καρφιά της στον πρώην Υπουργό. Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ενοχλήθηκε τώρα ο Πάνος Σκουρλέτης, καθώς αυτά τα τρόλ δεν προέκυψαν τώρα, επί ημερών της Ράνιας Σβίγκου στο κόμμα, αλλά υπήρχαν και την περιόδο που ήταν γραμματέας στο κόμμα ο Πάνος Σκουρλέτης!

Η Θεοδώρα Τζάκρη κάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη να απαντήσει γιατί ενοχλήθηκε τώρα ενώ ουσιαστικά η δράση των τοξικών τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μετρά πάρα πολλά χρόνια, όταν και ο ίδιος ο Σκουρλέτης έλεγχε το κόμμα ως γραμματέας. Η ηγετική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ φαίνεται πλέον ότι απολαμβάνει τη στήριξη αυτών των τοξικών τρολ, προσπαθεί να ρίξει τη δράση του σκοτεινού διαδικτύου σε παλαιότερα στελέχη, τα οποία θέλει να ξεφορτωθεί από το κόμμα. Βέβαια με αυτό το επιχείρημα κατά του Πάνου Σκουρλέτη στην ουσία παραδέχεται την ύπαρξη αυτού του σκοτεινού μηχανισμού τοξικών τρολ που λειτουργεί στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται με ύβρεις και συκοφαντίες σε πολιτικούς αντιπάλους.

Καταγγελίες και κατά του ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε ότι η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να επιτεθεί και στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στο πάνελ, Παναγιώτη Βλάχο, αναφέροντας ότι όταν η ίδια εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ το 2013, έγινε στόχος δολοφονίας χαρακτήρων από τρολ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος αντέδρασε έντονα αναφέροντας ότι το κόμμα του δεν έχει τρολ και ότι βλέπει το διαδίκτυο ώς μέρος διαφάνειας και όχι ως μέρος σκοτεινών επιθέσεων κατά προσώπων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Μπάμπης Παπαδημητρίου (ΝΔ): «Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά υπερασπίζεστε ανθρώπους, διότι καταλαβαίνω ότι είναι πολλοί άνθρωποι πίσω από αυτά τα τρολ, κάνει κακό και στη νέα σας ηγεσία και στο νέο προφίλ που θέλετε να παρουσιάσετε.»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ακούστε κύριε Παπαδημητρίου που σας αρέσει να παραποιείτε τα πράγματα, με ακούσατε να υπερασπίζομαι κανέναν; Ίσα ίσα, το αντίθετο. »

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Αυτήν τη στιγμή εχθρός σας έγινε ξαφνικά ο Σκουρλέτης για το θέμα των τρολ, το οποίο δεν το καταλαβαίνω.»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Το κόμμα της Ν.Δ. είναι αυτήν τη στιγμή που ψάχνει στη γωνία το δεκάρικο; Και να πω και το άλλο. Όλη αυτή τη συμπεριφορά που την χαρακτηρίζω κακοποιητική, την οποία έχω υποστεί στο μεδούλι μου, πιστεύετε ότι είναι κάτι που προέκυψε τώρα; Επί ημερών της γραμματέα της κυρίας Ράνιας Σβίγκου; Όταν ήταν γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Σκουρλέτης δεν υπήρχε; Αυτό έχω μόνο να πω. Δεν ξέρω, να μας πει ο κύριος Σκουρλέτης. Τώρα προέκυψαν αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές των τρολ στο διαδίκτυο; Είναι θέμα των τελευταίων μηνών;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Σε αυτήν την υπόθεση πρέπει να είμαστε μαζί. Ναι ο κύριος Σκουρλέτης κάποτε είχε επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση. Αλλά μην το πηγαίνετε κομματικά.»

Μάλιστα το απόσπασμα ανέβασαν και σχολίασαν χρήστες στο «Χ»: