Χθες το μεσημέρι περί τις 14:00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος, Κασσελάκης, είχε τη «φαεινή» ιδέα να κάνει επίθεση μέσω Twitter στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσάπτοντάς του ότι στηρίζει τον «τραμπούκο Αχιλλέα Μπέο» που «δέρνει, καταβρέχει και βρίζει τους πολίτες». Τι κι αν η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου δεν στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ούτε το 2019, αλλά ούτε και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές; Αδιάφορο για τον Στέφανο Κασσελάκη, μιας και ο πρωταρχικός σκοπός του ήταν να "ξεπλύνει" τον Παύλο Πολάκη, καταλογίζοντας τραμπούκους στη Νέα Δημοκρατία. Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Λίγες ώρες αργότερα -περί τις 20:45- ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να ξεφτιλίσει πολιτικά τον Στέφανο Κασσελάκη, προβαίνοντας σε ένα ρεσιτάλ καφρίλας απέναντι στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, τον οποίο με ανάρτησή του στο FaceBook αποκάλεσε «ένα κουβά με σκ@τ@!!!». Αναμενόμενο από τον πολιτικό νταή που απειλούσε ότι θα έχωνε δημοσιογράφους «3 μέτρα κάτω απ' τη γη», καθώς «έξις, δευτέρα φύσις». Αφού δεν ήξερες, βρε Στέφανε, δεν ρώταγες; Με τις υγείες σου. Κοίτα πάντως να το συνηθίσεις, μιας και ακριβώς τα ίδια αντιμετώπιζε και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πολάκη. 

Τι έγραψε ο Πολάκης

«Δεν υπάρχει γενικώς ''τοξικότητα''... Για το σύστημα της διαπλοκής,το μητσοτακέικο, τα φίλια ΜΜΕ τους και τους πετσοταϊσμένους δημοσιογράφους, ''τοξικό'' είναι ό,τι είναι επικίνδυνο για τα συμφέροντα των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα! Γι' αυτό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους γίνονται τόσο δηλητηριώδεις... Γιάννη Πρετεντέρη, με αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις άλλη μια φορά πως είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή: ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!! Ορθώς ανησυχείς και θα φανεί σύντομα γιατί…»

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη

Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη