Ακόμη μία φορά ο πρόερος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει την υποτιθέμενη στήριξή του στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Μία στήριξη η οποία δεν έχει δοθεί ποτέ.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης επιμένει να το ζητάει, ακόμα κι αν η ίδια η ΝΔ χθες με ανακοίνωσή της το έκανε και πάλι ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους.

Κασσελάκης ο «Ξεχασιάρης»

Στην ανάρτησή του μάλιστα ο κ. Κασσελάκης αναρωτιέται πώς φαίνεται αυτή η στήριξη (αυτή που δεν υπάρχει δηλαδή) στον προοδευτικό κόσμο.

Βέβαια, ο κ. Κασσελάκης, την ώρα που τα γράφει αυτά, έχει για πρωτοπαλίκαρο και ινστρούχτορα στο «προοδευτικό» κόμμα της Αριστεράς, τον Παύλο τον Πολάκη

Μιλάει δηλαδή για «τραμπούκους», όταν έχει πρώτο βιολί τον «3 μέτρα κάτω απ' τη γη».

Μάλλον όμως αυτό το ξέχασε. Ή κάνει πως το ξέχασε.

Φαίνεται λοιπόν πως ή δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις του κυβερνώντος κόμματος (αφού δεν γνωρίζει το πολιτικό σκηνικό), ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ή όντως δεν καταλαβαίνει. Και είναι εύλογη η απορία: Τι είναι άραγε χειρότερο από τα τρία;

Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη:

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις.

Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος.

Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει;

Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;

Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;»