Άγρια επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπερσυντονιστής της Κ.Ο. του κόμματος, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Δημήτρη Χαντζόπουλου.


Αιτία στάθηκε ένα σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου στην Καθημερινή (07/10/2023), το οποίο αναπαριστά τον Στέφανο Κασσελάκη με τον σύντροφό του, να βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους, ο οποίος ουρεί στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ. Μοναδική λεπτομέρεια ότι το κεφάλι του σκύλου μοιάζει με αυτό του Παύλου Πολάκη.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον απολαμβάνει θέση στην ηγετική ομάδα του κόμματος, αποκάλεσε τον σκιτσογράφο ως «κακέκτυπο του ανθρώπινου είδους» και «τυφλωμένο ακροδεξιό» ενώ κάλεσε σε χλευασμό εναντίον του. Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι μόλις προχθές ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη του υπερασπίστηκε τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι μακάρι και άλλοι βουλευτές να είχαν το ίδιο πάθος και το ίδιο αίσθημα για δικαιοσύνη με τον Πολάκη!


Είναι φανερό ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατανόησαν τους λόγους της βαριάς ήττας στις εθνικές εκλογές και συνεχίζουν με τα ίδια παλιά και τοξικά υλικά σε αναβαθμισμένες θέσεις. Είναι βέβαιο ότι αν κάποιος πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυε παρόμοιες επιθέσεις, η αριστερά θα ούρλιαζε για φασισμό, προγραφές και ανελευθερία του τύπου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: