Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να προχώρησε σε μια «ψεκασμένη» αναφορά, σχετικά με τον φόβο των Συριζαίων να απαντήσουν στις δημοσκοπήσεις λόγω… Predator, εν τούτοις υποψήφιοι βουλευτές και τρολ της Κουμουνδούρου επικαλούνται δήθεν «μυστικές δημοσκοπήσεις» κάποιων... πρεσβειών.

Σύμφωνα με όσα… πρεσβεύουν, οι Συριζαίοι δεν φοβούνται το… Predator και απαντούν στις δημοσκοπήσεις αυτές που βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά εν όψει της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου.

Στο Διαδίκτυο αυτές τις… πληροφορίες αναφορικά με τις… μυστικές δημοσκοπήσεις τις έχουν όλα τα γνωστά τρολ της Κουμουνδούρου. Τις αναπαράγουν και υποψήφιοι βουλευτές.

Τι δείχνουν; Εξαρτάται.

Για παράδειγμα, κάποιες… πρεσβείες έχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν ντέρμπι, το οποίο σιγά σιγά γυρίζει υπέρ του ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες άλλες ότι η διαφορά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Άλλες πάλι ότι η διαφορά είναι ακριβώς αντίστροφη. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά πάνω από 4%.

Και όλα αυτά την ώρα που ακόμη και δημοσκοπήσεις που γίνονται για φίλα προσκείμενα στην Κουμουνδούρου Μέσα Ενημέρωσης από εταιρείες που δεν βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Αλέξη Τσίπρα καταγράφουν την πρωτιά της ΝΔ 12 ημέρες πριν από πρώτες κάλπες.

Στην Κουμουνδούρου αναζητούν σωσίβιο και πιάνονται από τη δυνατότητα του Διαδικτύου να πλασάρει οτιδήποτε.

Υγ.: Αυτό που πάντως προκαλεί γέλιο, το λιγότερο, είναι ότι κάποιοι πιστεύουν πως οι πρεσβείες (που σίγουρα ενδιαφέρονται και ενημερώνονται για τις πολιτικές εξελίξεις) πραγματοποιούν έρευνες κοινής γνώμης. Διότι οι όποιες αναλύσεις γίνονται (αν και όταν) βασίζονται πάνω σε δημοσιοποιημένες έρευνες. Και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά για τον ΣΥΡΙΖΑ…