Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από το στρατόπεδο όπου βρίσκεται κάνει... αναρτήσεις στο Χ, καλώντας σε επίδοξους ευρωβουλευτές να θέσουν υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε κάλεσμα συμμετοχής σε όσους θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα απόφασιστεί ποιοί θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς ευρωεκλογές. Άγνωστο παραμένει φυσικά αν η ανάρτηση έγινε από τον ίδιο ή συνεργάτες του, καθώς από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον στρατό και υποτίθεται ότι η χρήση smartphone απαγορεύεται μέσα στο στρατόπεδο. 

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν «συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ευρωεκλογές». Να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει αύριο Κυριακή (17.3.2024). Η αίτηση γίνεται μέσω του isyriza.gr. Στη συνέχεια τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος θα κληθούν να ψηφίσουν για να αναδείξουν τους υποψήφιους, όπως είχε εξηγήσει παλαιότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: