Παρατηρούμε με ανακούφιση την αποκατάσταση (σε πρώτη φάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) ενός ιστορικού πολιτικού μεγέθους: του Βαγγέλη Αντώναρου. Κάθε του εμφάνιση σε τηλεοπτικά μέσα αποθεώνεται από τα «ηγετικά τρολς» του Στέφανου Κασσελάκη, τα οποία έχουν βρει στο πρόσωπο του αναβαπτισθέντος Αντώναρου τον νέο ινστρούχτορα της Αριστεράς και της Προόδου, το «νέο» που οραματίζεται προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος. Δεν έχει καμία σημασία το τι λέει ή τι δεν λέει ο κ. Αντώναρος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Η εντολή για αποθέωση έχει δοθεί και εκτελείται κατά γράμμα. Και όποιον πάρει ο Χάρος…

Πρόβλημα

Η στήλη σάς έχει εγκαίρως προειδοποιήσει ότι το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνει να μη γελάει με τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ διότι θα «τα λουστεί» και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό. Η δημοσκόπηση της Marc για το «Πρώτο Θέμα» το επιβεβαιώνει απόλυτα. Δεν είναι μόνο ότι το ΠΑΣΟΚ διολίσθησε στην τρίτη θέση. Είναι και ότι στα επιμέρους ευρήματα (ποιο κόμμα κάνει καλύτερη αντιπολίτευση, ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο) ο Νίκος Ανδρουλάκης υπολείπεται του Στέφανου Κασσελάκη. Ο μόνος δείκτης που προηγείται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός της δημοτικότητας, όπου κατέχει την τρίτη θέση, σε αντίθεση με τον Στέφανο που παλεύει να κρατηθεί στην έβδομη, οριακά μπροστά από τον Αλέξη Χαρίτση. Ολα αυτά δείχνουν ότι η μάχη της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές θα είναι μια μάχη μέχρι εσχάτων για ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Τα δείγματα γραφής δόθηκαν ήδη με την επίθεση του ΠΑΣΟΚ προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εταιρείες του.

Αναρτήσεις από το στρατό

Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τη σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση, ο Στέφανος Κασσελάκης αναδημοσίευσε ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου, στην οποία –μεταξύ άλλων– επισημαίνει: «Ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης εκμεταλλεύονται την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο στρατό για να συνεχίσουν ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης – ενώ όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται και τι δουλειά έκανε εκεί. Ολα νόμιμα. Ολα φορολογημένα. Και όλες οι εταιρείες μεταβιβασμένες ήδη (...)». Πρώτον, ο οπλίτης Στέφανος δεν είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ο Σωκράτης Φάμελλος είναι. Δεύτερον, στο στρατό είναι τρεις μέρες –δηλαδή λιγότερο απ’ όσο έκατσε σε τουριστικό θέρετρο της ορεινής Αρκαδίας τις προάλλες! Τρίτον, το Delaware, όπου τυχαία έχουν έδρα οι επιχειρήσεις του, είναι ο παράδεισος της φοροδιαφυγής – δεν το λέει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ενωση το λέει.