Ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίος βουλευτικές εκλογές με απογοητευτική απόδοση, δεν το βάζει κάτω καθώς είναι υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Μάλιστα δηλώνει απόλυτα ικανός για την ευρωβουλή ενώ μας χάρισε ακόμη μια πρόβλεψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Αντώναρος βρέθηκε στην εκπομπή One Talk του Τάκη Χατζή. Εκεί μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τις βλέψεις του σχετικά με την ευρωβουλή. Ο ίδιος απάντησε με απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι είναι ικανός για τη θέση του ευρωβουλευτή καθώς έχει μεγάλη εμπειρία. Όταν τον ρώτησαν γιατί θέλει να πάει τώρα στην ευρωβουλή, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Μια χαρά. Γιατί έχω μεγάλη εμπειρία και μπορώ να προσφέρω», ισχυρίστηκε και έκλεισε τη δήλωση του με ένα μακρύ χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση. Το ερώτημα βέβαια είναι αν από τη θέση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα ίδια με τους υπόλοιπους συριζαίους στην ευρωβουλή, οι οποίοι κατηγορούν διαρκώς την Ελλάδα σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα για μικροπολιτικά οφέλη. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πολλά... νέα πρόσωπα, καθώς εκτός του Ευάγγελου Αντώναρου, θα είναι υποψήφιοι και ο Γιώργος Τσίπρας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Δώρα Αυγέρη, η Άννα Βαγενά και ο Νίκος Φαραντούρης. 

Φυσικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος μετά τον Αλέξη Τσίπρα εκτρέφει μεγάλο θαυμασμό και για τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν σταμάτησε σε αυτήν τη συνέντευξη καθώς λίγο μετά μας πρόσφερε μια ακόμη πρόβλεψη για την πολιτική και το μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Χ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πέσει με... κρότο και θα έχει κακή κατάληξη. Φυσικά οι προβλέψεις Αντώναρου αποτελούν πλέον ανέκδοτο, διότι εδώ και 4 έτη προβλέπει διαρκώς εκλογές, πτώση της κυβέρνησης, διάλυση της Νέας Δημοκρατίας, ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλα παρόμοια. Μπορεί σαν μελλοντολόγος να μην κάνει καριέρα, αλλά τουλάχιστον ίσως τον καμαρώσουμε ευρωβουλευτή με το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Ακολουθούν η σχετική ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας καθώς και η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: