Αποστομωτική απάντηση στον Ευάγγελο Αντώναρο για το άλμα που εκανε από τη Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Στέφος σε τηλεοπτική εμφάνιση των δύο στο κανάλι ΟΝΕ. 

Η τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ Στέφου και Αντώναρου ξεκίνησε με το «θαύμα» στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Νίκος Στέφος χαρακτήρισε «ντροπή» όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. «Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι ο ίδιος είναι ένα μέρος θαύματος, δηλαδή μετά τα ψάρια και το Όρος των Ελαιών έχουμε και τον σταυρό που βαπτίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγη ντροπή επιτέλους. Και το υπερασπίζεστε. Άσχετο με το πού είστε σήμερα, κάποτε υπήρξατε εκπρόσωπος της κυβέρνησης και σοβαρός», είπε απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Αντώναρο. 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε υποστηρίζοντας πως «άλλοι δεν έχουν ντροπή κλέβοντας τον ελληνικό λαό», για να έρθει αμέσως η απάντηση του Νίκου Στέφου: «Εγώ τουλάχιστον δεν έφυγα από την παράταξη, ήμουν Νεοδημοκράτης και παρέμεινα Νεοδημοκράτης, που γίνατε Συριζαίος τώρα στα γεράματα. Γελάνε και τα πόμολα».