Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί στο σημερινό πρωτοσέλιδο «Το Μανιφέστο», κάνοντας λόγο για επιστροφή στον «εκτσογλανισμό» στην πολιτική.
Οι αναφορές σε «γουνάκια», οι απειλές για Ειδικό Δικαστήριο σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι επιθέσεις στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη βρίσκονται στο επίκεντρο του δημοσιεύματος, που υποστηρίζει ότι το εγχείρημα πολιτικής επανατοποθέτησης του πρώην πρωθυπουργού έχει εγκαταλειφθεί.
Και ακόμη: Ο Νίκος Δένδιας αλλάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εξοικονόμηση 530 εκατομμυρίων ευρώ και αυξήσεις στις αποδοχές των στελεχών, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της εθνικής άμυνας.
Διαβάστε στην εφημερίδα «το Μανιφέστο»: Επιστροφή του «εκτσογλανισμού» στην πολιτική https://t.co/iK8HEB6xme
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) October 21, 2026