ανδρουλάκης (ο) 1. αυτός που είναι ανεπαρκής για τη θέση την οποία κατέχει «δεν νομίζω ότι ο Γιώργος είναι κατάλληλος για τη θέση του προπονητή μεγάλης ομάδας και φοβάμαι ότι αν ποτέ του δοθεί μια τέτοια θέση, θα φανεί ανδρουλάκης» 2. αυτός που δεν μαθαίνει «ο Νίκος είναι τόσο ανδρουλάκης που 10 χρόνια στη Γαλλία δεν κατάφερε να μάθει λέξη γαλλικά» 3. αυτός που είναι μονίμως εκνευρισμένος, ζοχάδας «από τότε που ανέλαβε τη θέση του διευθυντή είναι ανδρουλάκης και δεν τολμάμε να του πούμε κουβέντα»

Η αλήθεια δημιουργεί εκνευρισμό

Τις προάλλες έγραφα για τα δικαιολογημένα (από τη συνειδητοποίηση της ανεπάρκειάς του) νεύρα του συντρόφου Ανδρουλάκη και είμαι σίγουρος πως πια είναι έξαλλος. Δεν είναι και μικρό πράγμα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία να σε ξεπερνά ακόμα και ο Κυριάκος με τις Κηραλοιφές. Και το χειρότερο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης καθόλου δεν τον αδικεί. Διότι ο ηγέτης του Δουδωνή είναι ένας λαϊκιστής που δεν έχει ούτε ίχνος από την επαφή που παραδοσιακά οι λαϊκιστές έχουν με το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Γι’ αυτό καταφεύγει σε έναν ενοχικό λαϊκισμό στο πλαίσιο του οποίου καταψηφίζει μεταρρυθμίσεις στις οποίες παριστάνει ότι είναι υπέρ και καταλήγει ένα τζούφιο πυροτέχνημα που φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρει ούτε να λάμψει για λίγο πριν εξαφανιστεί.

Ονόματα

Οι συζητήσεις και οι αντεγκλήσεις για το γκράφιτι με τα ονόματα των νεκρών είναι περιττές, καθώς υπάρχει τρόπος τα ονόματα να σβηστούν αμέσως και χωρίς καμία διαμαρτυρία: αρκεί κάποιος να προσθέσει τα ονόματα των νεκρών του Ματιού και των νεκρών της Μαρφίν.

Μια πρόταση που ταιριάζει σε όλους τους

Βλέποντας τη στάση του Στέφανου με τα στενά ρούχα και όλου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις εκμετάλλευσης νεκρών που διοργανώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα και με δεδομένη την πρόθεση για αλλαγή του ονόματος του κόμματος του Τσίπρα, του Πολάκη, του Ραγκούση, της Τζάκρη και των άλλων αγωνιστών της αριστεράς και της προόδου, έχω να κάνω μια πρόταση που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι με το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς στην Ελλάδα: ΚΟ.Ρ.Α.ΚΙ.Α. - Κοινωνικό Ριζοσπαστικό Αριστερό Κίνημα Ανατροπής.

Ενδεικτικό

Η σπουδή του δημάρχου της Αθήνας να απολογηθεί επειδή τα συνεργεία του δήμου έκαναν το αυτονόητο και έσβησαν το γκράφιτι με τα ονόματα των νεκρών των Τεμπών, που γράφτηκαν στο πλαίσιο μια διαδήλωσης μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, είναι ενδεικτική της κακής σχέσης του δημάρχου και με τους κανόνες και με το μνημείο.