Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι οι κοτσάνες που κάθε τόσο ξεφουρνίζει ο Κασσελάκης δεν είναι «δικές» του: «ό,τι του δίνουν οι συνεργάτες του διαβάζει» ισχυρίζονται κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον συμπαθούν.

Κατά τη γνώμη μας, κάνουν μέγα λάθος. Πιστεύουμε ότι όλες οι πολιτικές μπούρδες που βγαίνουν από το στόμα του «αστακοκαραβοκύρη» Κασσελάκη έχουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Εξάλλου δείχνει τόσο περήφανος όταν λέει όλα αυτά τα μαργαριτάρια που λέει μπροστά στις κάμερες που κάθε σχολιασμός περιττεύει.

Για του λόγου το ασφαλές διαβάστε τι είπε σήμερα ο, ηλιοκαμένος από τις πολυήμερες διακοπές, «ηγέτης» της (διαλυμένης) Κουμουνδούρου: «Η πολιτική ευθύνη προσδιορίζεται από τα αποτελέσματα των πολιτικών πράξεων και των πολιτικών επιλογών. Το να διασχίζει μία φωτιά 40 χιλιόμετρα στην ήδη μισοκαμένη Αττική και να μπαίνει και να καίει τον αστικό ιστό, είναι κάτι που ταιριάζει στην Καμπούλ και όχι στην Αθήνα. Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει άμεση αποπομπή του κ. Κικίλια από τον πρωθυπουργό. Είναι το αυτονόητο. Σε όλα τα υπόλοιπα, τη λογοδοσία που πρέπει να υπάρξει απ’ όλη την κυβέρνηση και πρωτίστως από τον πρωθυπουργό, θα αναφερθώ τις επόμενες ημέρες».

Υγ.: Ο διασυρμός του Κασσελάκη από την Πυροσβεστική για τα δήθεν 3 πτητικά μέσα που πετούσαν χθες, ήταν πρωτοφανής για κάποιον που καμώνεται πως είναι «αρχηγός» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.