Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να βράζουν στο ζουμί τους αυγουστιάτικα, αλλά υπάρχουν και Συριζαίοι ενός... ανώτερου θεού, όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου δεν αλλάζει τις θερινές του συνήθειες – την επομένη του Δεκαπενταύγουστου ανέβασε στο Instagram μια αναμνηστική φωτογραφία με την παρέα (του) της Πάτμου.

«The Patmians» είναι ο τίτλος της φωτογραφίας που ανέβασε ο Σπηλιωτόπουλος και, ναι, κάποιος έλειπε, όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», από την παρέα: ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος είχε βγάλει κάποιες αξιομνημόνευτες φωτογραφίες με τον Αρη στο νησί λίγο προτού προσχωρήσει επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τις τελευταίες ημέρες συνοδός του Στέφανου Κασσελάκη στις περιοδείες του στις περιοχές που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε την Κυριακή το μεσημέρι από τον Βαρνάβα.

Ο Σπηλιωτόπουλος δεν είχε κάποιον ιδιαίτερο λόγο να χάσει κάποιες ξέγνοιαστες μέρες με την παρέα της Πάτμου για τη φωτιά – άλλωστε, όπως έχει πει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από επικοινωνιολόγους...