Μια δηλητηριώδη ατάκα για τον... μισθοφόρο Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον οποίον είχε συνεργαστεί προ εικοσαετίας στη Νέα Δημοκρατία όταν πρόεδρος ήταν ο Κώστας Καραμανλής, εξαπέλυσε ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας Γιάννης Λούλης.

«Ο Σπηλιωτόπουλος πήγε και είπε σε κάποιο κανάλι ότι είναι σύμβουλός του Κασσελάκη, κι εκείνος έγινε έξαλλος. Και βγήκε μετά ο Σπηλιωτόπουλος και είπε: ‘’Εγώ δεν είμαι σύμβουλος, δεν έχει ανάγκη από σύμβουλο ο Κασσελάκης γιατί είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός. Εγώ είμαι αναλυτής’’. Τι θα πει αναλυτής, βρε;» είπε ο Γιάννης Λούλης στο «Πρώτο Θέμα».

Όπως είπε ο Γιάννης Λούλης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν έχει εμπειρία στο αντικείμενο. «Τώρα πήγε και χώθηκε εκεί μέσα να πάρει κάνα μισθό, να τα μοιραστούν με τον Δημάκη. Εντάξει, ο συνεταίρος μου είναι, του είπα "κάνε ό,τι νομίζεις"» πρόσθεσε.

Ο Κασσελάκης δεν έχει στίγμα 

Ο Γιάννης Λούλης δεν είχε θετικά σχόλια ούτε για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Δεν ακούει. Εχει πάρει δίπλα του τον Σπηλιωτόπουλο που λέει ανοησίες. Είπε εκείνο το περιβόητο ότι "δεν χρειάζεται επικοινωνία ο Κασσελάκης γιατί είναι εξαιρετικός στην επικοινωνία από μόνος του". Κάνανε κάτι focus groups και τέτοια - τα κάνει ο συνεταίρος μου, εγώ δεν έχω ανακατευτεί. Του ’πα "Γιάννη μου, κάνε ό,τι θέλεις". Ο Γιάννης Δημάκης. Ηταν ο συνεταίρος μου όλα αυτά τα χρόνια στην Κύπρο. Του το ζήτησε ο Αρης, γιατί δεν έχει ιδέα απ’ αυτά. Και πήγε να τον βοηθήσει, αλλά τι να το κάνεις. Τις περισσότερες φορές δεν πήγαινε καν ο Κασσελάκης - και όταν πάει, απλά κάθεται και ακούει. Αφού πιστεύει ότι τα ξέρει όλα. Αυτό είναι το πρόβλημά του», είπε για την όχι τόσο στενή συνεργασία, όπως φαίνεται, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο,

Ο Γιάννης Λούλης είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης του φάνηκε ενδιαφέρων τύπος και μίλησε για μια συνάντηση στο γραφείο του. «Κατάλαβα ότι δεν θα με ακούει, ποτέ γιατί έχει πάρα πολύ ισχυρό εγώ. Και το εγώ κάνω τη στρατηγική, εγώ παίρνω τις αποφάσεις, εγώ βγάζω τα μηνύματα. Εσείς κάνετε μια βοηθητική δουλειά. ΟΚ, θα μου κάνετε focus groups. Οταν όμως σου κάνει ο άλλος focus groups, θα σου πει «αυτό είναι το μήνυμα». Έχει μήνυμα».

Επιπλέον, ο επικοινωνιολόγος ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «συμπαθής μεν, αλλά τίποτα παραπάνω» και συμπλήρωσε: «Και το πιθανότερο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει στίγμα. Δεν αισθάνονται ότι έχει στίγμα. Είναι ωραίος, είναι συμπαθής, είναι star, όλα καλά, αλλά...», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ανέφερε πως «δεν τον εμπιστεύονται».

Κανένα χάρισμα ο Ανδρουλάκης 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει κανένα χάρισμα, είπε ο Γιάννης Λούλης και αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «κύριο Τίποτα» προσθέτοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ του έδωσε τα ποσοστά του».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιάννης Λούλης είπε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να χειριστεί τα πράγματα και έκανε την εκτίμηση ότι δεν κινδυνεύει από το κόμμα του. «Οχι, δεν κινδυνεύει, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Εδώ η λύση κάποια στιγμή -αν όμως μπορεί να γίνει στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς- είναι ένας άλλος Τσίπρας. Αλλά όχι ο Τσίπρας ο προηγούμενος. Με τον Τσίπρα είχα μια κουβέντα τριών ημερών, δεν καταλάβαινε. Του είχα πει ότι πάει για καταστροφή, ότι πρέπει να ταρακουνήσει τα πράγματα», είπε.