Για όσους ανησυχούν και έχουν αγωνία οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι ο… πνευματικός -κατά δήλωσή του- πατέρας του μεσαίου χώρου και στρατηγικός αναλυτής-σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη έχει ακόμη το… μικρόβιο της πολιτικής. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος εμφανίζεται ν΄ αναζητεί εκείνον που θα τον «εμπνεύσει» ώστε να επανέλθει στον πολιτικό στίβο και φυσικά να προσφέρει στη χώρα.

Σε μια ακόμη συνέντευξή του, μετά την εμφάνισή του στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη ως σύμβουλος… στρατηγικής, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ που ακολούθησε τον δρόμο του Ευάγγελου Αντώναρου, αφού έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι στο μέλλον -όχι το άμεσο- δεν αποκλείεται να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Και να θέσει και υποψηφιότητα φυσικά για να βγει βουλευτής. Με ποιο κόμμα; Με αυτό ο ηγέτης του οποίου θα τον εμπνεύσει.

Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; Δεν αποκάλυψε το όνομα μιλώντας στο Παραπολιτικά fm αλλά αν ήταν τηλεόραση θα κυκλοφορούσε μάλλον με τη φωτογραφία του αφού περιέγραψε τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον μοναδικό που μπορεί να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς. Βέβαια το γεγονός ότι δεν διαθέτει πολιτικό στίγμα δεν έδειξε να απασχολεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που είναι κατά των διαχωριστικών γραμμών στο τόξο μεταξύ αριστεράς και δεξιάς.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Τις διαχωριστικές γραμμές και την τοξικότητα της διχαστικής ρητορικής τη χρησιμοποιεί κυρίως ο Στέφανος Κασσελάκης και το κόμμα στο οποίο βρέθηκε να είναι πρόεδρος. Τα περί κακιάς δεξιάς ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα επαναλαμβάνει διαρκώς ως άξιος συνεχιστής της παράδοσης του Αλέξη Τσίπρα και των συντρόφων του.

Αλλά όλα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες μπροστά στην είδηση της επιστροφής του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην πολιτική σε μια επόμενη… φάση. Προς το παρόν ασχολείται με το να στηρίζει τον Στέφανο της Ελλάδας. Είτε πρόκειται για τα περί υπουργών «που σκοτώνουν παιδιά» είτε για τα περί ημι-τρομοκρατών, ο Άρης είναι εκεί...