Ούτε καν τη δέσμευση ότι θα αφιερώνει μια ώρα την εβδομάδα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» δεν τήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος λόγω άλλων υποχρεώσεων έμεινε στο στούντιο  περίπου 20 λεπτά. Πρόλαβε, πάντως, να μισο-αδειάσει τον Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι η συμπεριφορά του προς τη Σία Αναγνωστοπούλου το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν ήταν σωστή.

Σε αυτή τη πετσοκομμένη... ώρα του προέδρου, πρόλαβε να δείξει για άλλη μια φορά ότι η ανάγνωση της πραγματικότητας δεν είναι το δυνατό σημείο του. Είπε ότι δεν υπάρχουν σύννεφα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η βάση του κόμματος δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα. «Σε σχέση με τη βουβαμάρα που εκδηλώθηκε μετά το 18% αυτή η προσδοκία είναι κάτι καλό». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι έχει πολλά βιογραφικά ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λες και το κόμμα είναι η Goldman Sachs που αναζητεί εργαζομένους, και απέδωσε τη θλιβερή επίδοση στις εκλογές στην απογοήτευση των πολιτών, ρίχνοντας καρφί στην ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε όσα είχε πει στην πρώτη του εμφάνιση όταν υποσχέθηκε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή ξέρει καλύτερα αγγλικά και γνωρίζει καλύτερα από επιχειρήσεις. «Δεν είπα ότι ένα άτομο μπορεί να νικήσει τον κ. Μητσοτάκη. Πάντα έλεγα ότι το κόμμα πρέπει να γειωθεί στην κοινωνία. Ο ρόλος μου είναι να εμπνεύσω για να γειώσουμε το κόμμα στην κοινωνία» σημείωσε. 

Όπως είπε έδειξε σεβασμό σε στελέχη όπως η Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και τους ζήτησε να είναι μαζί του στην πρώτη γραμμή. «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να αποφασίσουν κάτι ας το αποφασίσουν τώρα» πρόσθεσε, ωστόσο. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν βλέπει μεγάλες πολιτικές διαφορές με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «αλλά όπως φαίνεται οι διαφορές είναι προσωπικές. Και λυπάμαι που το θέμα έγινε προσωπικό».