Τραμπικό φαινόμενο που λαϊκίζει επικίνδυνα και δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά χαρακτήρισε ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη

«Φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Είναι τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης, οι απόψεις του είναι αυτής της σχολής. Νομίζω ότι θα πάει καλύτερα, γιατί δεν τον υπολόγισαν τόσο καλά. Θεώρησαν πως ήταν γραφική περίπτωση, όλοι μας, γιατί έγιναν πράγματα που ήταν στα όρια της φαιδρότητας, πολιτικά εννοώ. Μπορεί να αποβεί και επικίνδυνος για τους αντιπαλους τους» είπε σε συνέντευξη του στον Alpha Κύπρου. 

«Έχει έναν λαϊκισμό που είναι... Ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ λαΐκιζε φοβερά, είχε έναν καταστροφικό λαϊκισμό. Εγώ, προερχόμενος από τον χώρο της Αριστεράς στα νιάτα μου, δεν μου άρεσε αυτός ο λαϊκισμός, ήταν καταστροφικός, αλλά εδώ μιλάμε για άλλου είδους λαϊκισμό» πρόσθεσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι τρομακτικά όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάφτιση του και επισήμανε «θα αποδειχθεί στον χρόνο, αν είναι έτσι τα πράγματα» μιλώντας για την «καθαρότητα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.